Vinterunderhåll

Snöskyfflar och snöplogar

Snöskyfflar och snöplogar från CEMO är perfekta redskap för tuffa och extrema vinterdagar. Skyfflar i glasfiberförstärkt plast passar utmärkt för ergonomisk och effektiv snöskottning. Snöskyfflar i polypropen har tagits fram speciellt för hantering av aggressiva salter. Och sist men inte minst, våra snörakor med en raka av sickad rostfri stålplåt hjälper dig att snabbt röja undan mycket stora snömängder. Läs mer om våra tillförlitliga redskap för is och snö.

[Translate to Schwedisch:] CEMO GFK Schneeschaufel und Streugutbehälter

Ergonomiska och hållbara
snöskyfflar i glasfiberförstärkt plast

 

Skyfflarna i glasfiberförstärkt plast är tillverkade av korrosionsbeständig plastfiberkomposit av hög kvalitet och har dessutom en kraftig aluminiumkant. Den höga förstärkta sidokanten och det ergonomiska skaftet av ovalt stålrör med D-format handtag garanterar perfekt kraftöverföring.

Våra snöskyfflar i glasfiberförstärkt plast har en skaftlängd på 161 cm och är extremt robusta. Snöskyfflar i glasfiberförstärkt plast är med sin låga vikt, höga motståndskraft och anti-vidhäftningsyta perfekta snöröjningsredskap när snön vräker ner.

Till webbutiken

Robusta snöskyfflar av polypropen
I fyra storlekar

 

Vi tillhandahåller snöskyfflar av polypropen för olika behov och i fyra utföranden, oavsett vilken storlek du väljer: 31, 36, 98 eller 105 cm. Snöskyfflar av korrosionsbeständig, brottsäker polypropen är perfekta för hantering av vägsalt och andra aggressiva ämnen. Våra skyfflar används av kommuner, inom jordbruket och livsmedelsindustrin. Snöskyfflar av polypropen med låg vikt, hög motståndskraft och anti-vidhäftningsyta har utvecklats speciellt för snöskottning i extrema snöoväder.

Till webbutiken

Ryggvänliga och kraftfulla
snöplogar från CEMO

 

Vår snöplog är ett innovativt snöröjningsredskap "Made in Germany": Det rör sig om en stabil, pulverlackerad stålrörskonstruktion med ett fjäderdämpat plogblad av sickad rostfri stålplåt och luftfyllda, rullagerhjul med slitbana. Skjutstången är fritt rörlig, bladpositionen justerbar och röjningsvinkeln är lätt att variera. Med denna praktiska snöplog röjer du undan tjocka lager av snö från alla trottoarer och snötäckta områden på nolltid samtidigt som du skonar ryggen.

Till webbutiken

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln