Förvaring av farligt gods

Praktiska och säkra hyllsystem från CEMO

Med cirka 60 års erfarenhet bakom oss räknas vi som pionjärer och banbrytare när det gäller säker förvaring. Det är därför vi kan tillhandahålla ett högkvalitativt sortiment av ställ för småbehållare, fat och kemikalier som underlättar den dagliga hanteringen av miljöfarliga ämnen. Testade material, bästa hantverk och tekniska finesser ger oss nöjda kunder på lång sikt.

Till webbutiken
[Translate to Schwedisch:] Gefahrstoffregal mit Regalwannen

Flexibla hyllställ för småbehållare

 

Våra hyllställ för småbehållare kan användas på olika sätt allt efter behovet. De erbjuder plats för två 60 -liters fat eller för småbehållare på två förvaringsplan. En korrosionsbeständig glasfiberpump med en uppsamlingsvolym på 65 liter medföljer alltid. Oavsett hur du använder vårt hyllställ för småbehållare eller ej, en sak är klar – med CEMO är du alltid på den säkra sidan.

 

Kraftfulla fatställ

 

Våra varmförzinkade fatställ är överlägset enkla att montera – och snabbt går det också. De är mycket praktiska, tål hög belastning och är föremål för minimala inspektionskrav. CEMO erbjuder fatställ för platsbesparande förvaring av fat och andra behållare med korrosionsbeständiga spillskydd av stål eller glasfiber. Med rätt fatstöd kan de till och med användas för att lagra 200-liters fat.

 

Säkra hyllor för farliga kemikalier

 

Kemikaliehyllor används inom många områden. CEMO har kemikaliehyllor som uppfyller dina krav och även alla föreskrifter. Välj storlek och variant för dina behov ur vårt omfattande sortiment. Våra hyllsystem är modulsystem som kan kompletteras efter behov. Flyttbara hyllplan, praktiska uppsamlingstråg och hylltråg möjliggör också säker förvaring av småbehållare.

Den nya ledningsgruppen inleder sitt arbete

Byte av verkställande direktör hos CEMO GmbH och strategiska förändringar inför framtiden.

Till artikeln

Separat lagring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Säker förvaring av farligt gods med produkter från CEMO.

Att skydda människan och naturen har alltid varit högsta prioritet för CEMO. Säker förvaring av farliga ämnen som bränsle och smörjmedel är därför målet för vårt arbete. CEMO utvecklar produkter för förvaring av farliga ämnen som uppfyller alla rättsliga krav och där säkerhet kombineras med praktisk nytta och utmärkt hanterbarhet.

Som de pionjärer vi är inom förvaring av farliga ämnen kan du förvänta dig modern förvaringsteknik, högsta kvalitet och utmärkt service av oss. Vi känner till de krav som gäller för de ämnen som skall förvaras och levererar en produkt som är skräddarsydd efter dina behov.

 

Rättsliga krav på förvaring av farliga ämnen

 

Mycket brandfarliga, giftiga, frätande, explosiva och hälsoskadliga ämnen betraktas som farliga ämnen och styrs av rättsliga krav. Eftersom sådana ämnen används på många industriföretag är säker förvaring av farliga ämnen en fråga som gäller för alla branscher.

Lagar, standarder och olycksförebyggande föreskrifter är avsedda att säkerställa att farliga ämnen hanteras på rätt sätt. Beroende på ämne, mängd och riskbedömning krävs olika säkerhetsåtgärder. Separat förvaring av brandfarliga ämnen och användning av förvaringsmetoder som uppfyller lagstadgade föreskrifter och typgodkännanden är också obligatoriska krav. CEMO har varit aktivt på området förvaring av farligt material i flera decennier och är därför expert på tillverkning av säker och lagstadgad lagerteknik.

 

Praktiska produkter för säker förvaring av farliga ämnen

 

Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av olika produkter för säker förvaring av farliga ämnen som uppfyller alla rättsliga krav. CEMO har den rätta lösningen för alla behov, från spillskydd och industrihyllor till tankar, skåp och behållare. Vi har rätt förvaringsteknik för både inom- och utomhusbruk.

Våra produkter av glasfiberplast, polyeten och stål uppfyller alla gällande säkerhetskrav och gör att du kan förvara farliga ämnen på ett utrymmessnålt sätt i enlighet med bestämmelserna. Vi levererar även tillbehör och utbyggnadsenheter som är anpassade till vår förvaringsteknik.

Vårt team svarar på alla frågor du har om förvaring av farliga ämnen och erbjuder omfattande service. När det gäller förvaring av farliga ämnen kan du lita på våra experters kunskap och erfarenhet.