Vinterunderhåll

Mobil, robust och behändig. Go-Box för vinterbruk

Varje årstid har sina överraskningar – inte minst vintern. Med vår mobila, robusta och praktiska Go-Box är du förberedd för alla situationer: Oländig terräng? Smala passager? Långa vägar till fots? Vår Go-Box är speciellt gjord för besvärliga och krävande utmaningar i det dagliga arbetet. Den klarar slingriga vägar och gränder i snö och is utan några som helst problem.

Till webbutiken

Kompakt och smidig konstruktion – med många finesser

 

Lutande lock för vattenavrinning, rostfritt, excentriskt lås och ettanvändarvänligt, ergonomiskt handtag – det är finesser som gör att ett arbetsredskap blir en kvalitetsprodukt från CEMO. Genom att spänna fast en mellanvägg (tillval) i boxen kan du transportera olika slags spridningsmaterial i behållaren. På så sätt får du en smidig och tillförlitlig allroundare för vinterunderhållet som ser till att du alltid har rätt material med dig.

Kvalitetskännetecken för Go-Box

 

 • Robusta gummihjul
 • Lutande lock förvattenavrinningen
 • Rostfritt excentriskt lås
 • Hänglås (tillbehör)
 • Användarvänligt, ergonomiskt handtag
 • Locket spärras vid påfyllning och tömning
 • Enkel hantering tack vare egenbalansering
 • Lätt att rengöra
 • Tillverkad av slitstark och återvinningsbar polyeten
 • Mellanvägg som spännes fast i spår (tillbehör)
 • Rymmer 70 liter

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

Perfekt utrustad för vintern. Med professionella produkter för vinterunderhåll från CEMO

Så fort den första snön har fallit eller underkylt regn blir till en fara för bilister och fotgängare krävs ett effektivt vinterunderhåll av våra vägar. Att arbeta i snöfall och på isgator innebär en särskild utmaning, men med professionella och praktiska produkter kan det tunga arbetet underlättas avsevärt.

CEMO tillhandahåller därför ett brett sortiment av behållare för sand, grus och salt, spridarvagnar och skyfflar som är både tåliga och funktionella och som inte bara gör att man kan arbeta effektivare, utan även skyddar människan och miljön.  

 

Praktiska produkter för snö och is

 

Hos CEMO hittar du många praktiska produkter för professionellt vinterunderhåll. Våra behållare för sand, grus och salt finns i olika storlekar och skyddar innehållet väl även under extrema förhållanden, inte minst tack vare vandaliseringssäkra lock. Detsamma gäller för våra spridarvagnar som måste kunna stå emot påfrestningar vid kontakt med aggressiva ämnen. CEMO:s produkter för vinterunderhåll är lämpliga för all användning i snö och halka, oavsett om det gäller små eller stora ytor.

Fördelarna med våra produkter för vinterunderhåll:

 • Hög säkerhet tack vare kvalitetsmaterial
 • Mindre ansträngande arbete tack vare intelligent produktdesign
 • Lång hållbarhet på alla produkter för vinterunderhåll
 • Stort produktutbud för individuella lösningar

 

Lång hållbarhet även under tuffa förhållanden

 

Våra produkter för vinterunderhåll håller måttet även under tuffa förhållanden och är användbara i många år även när vädret sliter hårt. Förstklassiga material och tillverkning av högsta kvalitet gör att produkterna är säkra, stabila och hållbara. Som standard gäller att våra sandlådor kan användas i tjugo år med en garantitid på tio år.

För oss är det också viktigt att produkterna är praktiska och underlättar arbetet. Du kommer att bli glatt överraskad av de smarta detaljerna som våra sandlådor, spridarvagnar och skyfflar har. Snöskyffeln i glasfibermaterial har till exempel ett ergonomiskt skaft som underlättar arbetet och gör det mindre tröttande.

Satsa på CEMO:s professionella produkter för vinterunderhåll och besegra snö och is även när vädret är tufft.