Tankning

Tankanläggningar för smörjmedel

Tankanläggningar för smörjmedel från CEMO finns i olika storlekar, både för stationärt och mobilt bruk. Vi tillhandahåller tankanläggningar för färsk eller begagnad olja, beroende på vilka behov du har. Väljer du CEMO som leverantör får du produkter som är tillförlitliga, säkra och maximalt bekväma,oavsett vilken tankanläggning du väljer. Våra långlivade kvalitetsprodukter lönar sigidagligtlönarunderår Är du intresserad av våra tankanläggningar för smörjmedel? Vi står gärna till tjänst med personlig rådgivning.

Till webbutiken

Stationära tankanläggningar för smörjmedel

 

Smörjmedelstanken CUBE hör till den första generationen av tankstationer i form av ett komplett system. Alla delkomponenter är integrerade och ingenting stör dig när du tankar ny olja. Du kan välja mellan smörjmedelssystemet CUBE Basic eller CUBE Premium i polyeten av hög kvalitet i storlekarna1 000 till 2 500 liter med integrerat spillskydd. Med överfyllnadsskydd, läckindikator och hållare för pistolmunstycke är CUBE en revolutionerande produkt vid påfyllning av smörjmedel – både inom- och utomhus.

 

CUBE från CEMO finns också som en praktisk spilloljetank för inom- eller utomhusbruk. Tankanläggningen av högkvalitativ polyeten rymmer mellan 1 000 och 2 500 liter spillolja. Även här imponerar alla tillbehör och funktioner som gör denna spilloljetank till en pålitlig och lukrativ följeslagare i det dagliga arbetet. CUBE levereras komplett monterad med eller utan fällbart lock och kan tas i bruk direkt.

 

Den stationära kompakta UNI-smörjmedelsanläggningen finns i volymer mellan 750 och 1 500 liter – antingen med pneumatisk eller elmanövrerad pump. Den enda tanken av högdensitetspolyeten med galvaniserat spillskydd levereras standardmässigt med pallfot, nivåindikator och optisk läckindikator. Den är godkänd för förvaring ovan jord av färsk eller begagnad olja med en flampunkt > 55 ° C och även i vattenskyddsområden och fastigheter.

 

CEMO tillhandahåller enstaka tankar av högdensitetspolyeten med galvaniserat spillskydd i storlekar från 400 till 1500 liter. Förvara och transportera färsk eller begagnad olja på ett säkert sätt. Den extra låga tyngdpunkten ökar stabiliteten och förbättrar den dagliga hanteringen.

 

CEMO PROFI-tank är en professionell lösning med dubbla väggar för installation och användning utomhus. Oavsett om det rör sig om färsk eller begagnad olja, underlättar den genomskinliga tankväggen nivåkontrollen. PROFI-tanken med integrerad optisk läckagedetektering finns med volymer från 1300 till 2350 liter. Med smarta tillbehör kan du uppgradera och eftermontera den hundraprocentigt korrosionsbeständiga tanken efter behov.

 

 

Mobila tankanläggningar för smörjmedel

 

Smörjmedelsvagnen från CEMO är en trogen följeslagare på vägarna och ute på fältet. Den är specialframtagen för transport och påfyllning av färsk motor-, transmission- och hydraulolja. Med integrerade bär- och körhandtag, påfyllningsventil och hållare för pistolmunstycket går det lätt att tanka ute på åkern eller på byggarbetsplatsen. Tanken på 60 eller 100 liter har ett skalvpskott och är tillverkad av robust polyeten.

 

MOBIL EASY är en praktisk lösning när du ska fylla på motor-, transmissions- och hydraulolja i bilen. Enväggsbehållaren av polyeten för 200 eller 430 liter har en bandstyrning för transportsäkring samt integrerade bärhandtag och gaffeltrucksfickor. Den självsugande elektriska kugghjulspumpen med en 4 meter lång tappslang och oljedoseringspistol är en effektiv och säker oljetank som underlättar tankningen ute på vägarna.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.