VerkstäderRätt tillbehör för alla tillfällen.

Flexibla behållare, lådor och tillbehör för industrin.

 

I sextio år har vi alltid legat steget före. På det sättet kan vi förse dig med produkter som har det du behöver. Själv sparar du värdefull tid som du kan lägga på andra resurser. Upptäck våra behållare, lådor och tillbehör som underlättar ditt arbete.


CEMboxen kan anpassas till dina behov och finns också som smidig tankvagn.  De praktiska rektangulära behållarna underlättar hanteringen och håller i flera år. Och med stöveltvätten hålls golvet rent. 

 

Se själv.

Rektangulära behållare från CEMO

CEMO:s robusta och praktiska rektangulära behållare är enbart tillverkade av glasfiberplast av hög kvalitet. Väderbeständig och korrosionsbeständig glasfiberplast används överallt där det krävs förvarings- och transportbehållare med särskilt hög stabilitet, hållbarhet och låg egenvikt. De släta ytorna på in- och utsidan underlättar tömning och rengöring. Praktiska transportanordningar, avtagbara fot- och hjulställ och andra tillbehör underlättar hanteringen.

En CEMbox med många fördelar

I vår webbutik hittar du produkter, hjälpmedel och tillbehör som underlättar arbetet för dig i industrilokalen – från den korrosionsbeständiga rektangulera behållaren till den praktiska  stöveltvätten.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO satsar du på kvalitet och en service som alltid är anpassad  till dina behov – oavsett hur tunga arbetsredskapen är. 

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film