För LantbrukPassande lösningar för hela året.Läs mer

Tankstationer, bevattningssystem och tillbehör för lantbruket.

 

Vill du ha högre avkastning, färre arbetsmoment eller spara på resurserna? Vi har lösningarna, oavsett vad du har för syfte med din verksamhet. Dra nytta av hög kvalitet och många extrafunktioner.  Det är inte för inte som lantbrukare och vinodlare från när och fjärran väljer CEMO.


Vi tillhandahåller stationära och mobila tankstationer för alla typer av bränsle och exakt för dina behov. Med bevattningssystem från CEMO grönskar och blomstrar det året om. Och speciellt för jordbruket har vi utvecklat rätt tillbehör.


Se själv.

Tankstationer för diesel från CEMO

För dieselfordon har vi stationära och mobila tankanläggningar, som har utvecklats exakt för dina behov. Tankanläggningarna består vanligtvis av flera komponenter som du kan kombinera individuellt. Oavsett vilken utrustning och vilket tillbehör du väljer från CEMO kan du alltid lita på att du får maximal kvalitet, bästa resultat och sextio års erfarenhet.Vatten är allt.

Tankstationer för AdBlue® från CEMO

Spillskydd från CEMO klarar mer

Stöveltvätt från CEMO

Mobilt utrymmesunder: Bevattning på smala tlilfartsvägar

Högkvalitativa bevattningssystem av glasfiberförstärkt plast

Skvalpskott för behållare gör mycket nytta.

I vår webbutik hittar du tankstationer, bevattningssystem och tillbehör som underlättar det dagliga arbetet på gården, både inom- och utomhus – från mobila tankstationer för AdBlue® till ljustäta vattentankar.


Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Vi hjälper dig gärna! Med produkter från CEMO satsar du på kvalitet och en service som alltid är anpassad  till dina behov.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film