Verkstäder

Stöveltvätt från CEMO

Vår stöveltvätt är ett oumbärligt hjälpmedel i verkstaden. För grundlig, snabb och bekväm rengöring av stövlar och arbetsskor erbjuder CEMO stöveltvättar av robust polyeten eller rostfritt stål. Testade material och hög kvalitet på utförandet säkerställer att våra stöveltvättar fungerar tillförlitligt – även i krävande arbetssituationer. Vattenledningarna på båda modellerna är i rostfritt stål. Med de extra starka borstarna går det snabbt att rengöra stövlar och skor.

[Translate to Schwedisch:] CEMO Stiefelreiniger aus PE

Hållbar stöveltvätt i polyeten

 

Stöveltvätten i polyeten kan bäras och fästas med integrerade bärhandtag. Polyeten är en mycket robust plast och därför ett perfekt material i alla arbetssituationer. Färskvattnet tillförs i ledningar av rostfritt stål. Förutom tre fasta borstar har den en rörlig borste som man kommer åt runt om med. Skyddsväggar på tre sidor säkerställer att stänkvattnet stannar i uppsamlingslådan. Efter rengöringen leds smutsvattnet bort på ett enkelt sätt.

Till webbutiken

Miljövänlig stöveltvätt ECO

 

Stöveltvätten ECO är vårt svar på mer hållbarhet på jobbet. Vår miljövänliga stöveltvätt komplett tillverkad i rostfritt stål och utrustad med tre fasta borstar, rengör stövlar och arbetsskor på nolltid. Lätt att bära med sig och fixera med bärbygeln. Eftersom den inte har några väggar är stöveltvätten ECO särskilt lämpad för utomhusbruk. Förutom stöveltvätten tillhandahåller vi även en skrapa för grovsmuts. Så håller du arbetsplatsen ren.

Till webbutiken
[Translate to Schwedisch:] CEMO Stiefelreiniger ECO

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film