Förvaring av farligt godsSäker förvaring. Med CEMO så klart.

Certifierade laddningsskåp och spillskydd för byggbranschen

 

I samband med byggnation och renovering används varje dag olika slags kemikalier, laddningsbara batterier och vanliga batterier. Då är det bra att ha någon vid sin sida som har mångårig erfarenhet av hantering av farliga ämnen och som kan ge råd och vägledning.

 

CEMO har ett sortiment av batteriskåp och spillskydd av högsta kvalitet som uppfyller senaste säkerhetskrav. Läs mer om förvaring av farliga ämnen inom byggbranschen och om säkra lösningar för ditt företag.

 

Vad behöver du exakt?

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier.

Litiumbatterier har blivit en del av vår vardag, De döljer sig i en rad olika elektriska apparater, alltifrån mobiltelefoner till elcyklar och sladdlösa skruvmejslar. När du hanterar de innovativa batterierna bör du alltid komma ihåg att litiumbatterier är farligt gods. I extrema fall kan de explodera och orsaka bränder, särskilt under laddningsprocessen. Här förklarar vi varför det är viktigt att använda lämpliga laddningsskåp och varför du aldrig ska ladda litiumbatterier på samma ställe som andra batterier eller brandfarliga material/apparater förvaras.

Spillskydd från CEMO klarar mer

Eld, brand, hög värme. Detta är risker som är förknippade med litiumbatterier

Viktiga föreskrifter och bestämmelser

Kemikalier på arbetsplatsen: Fem tips för säker förvaring

I vår webbutik hittar du säkerhetsskåp, hyllsystem och tillbehör som du behöver i det dagliga arbetet med farliga ämnen på byggarbetsplatsen – från spillskydd av polyeten till säkerhetsskåp för batterier.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du kvalitet och service som alltid är anpassad till dina behov – oavsett hur komplexa kraven är som du måste hantera.

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln