BevattningssystemVattna som ett proffs! Från litet till stort.

Tillförlitliga bevattningssystem för kommunal förvaltning

Perioder av torka och nyckfulla årstider har gjort att bevattningssystem efterfrågas mer än  någonsin idag i städer/tätorter och landsbygdskommuner. Med rätt bevattningssystem håller du stadens rabatter och parker vackra och fräscha året om.


CEMO erbjuder flexibla lösningar som exakt matchar dina behov och samtidigt underlättar arbetet för dig. Med våra praktiska tillbehör och massor av extrafunktioner  är det lätt att hålla alla grönområden fina, något som säker också uppskattas av dina medarbetare. 


Läs mer här, så får du se. 

Man bevattnar grönområde med CEMO-bevattningssystem på en Unimog.

5 proffstips för bevattning

För att frilandsgrönsaker och åkergrödor – morötter, lök, kål och sallat – ska bli krispiga och fräscha i butikerna, på torget och på tallriken behöver de rejält med omsorg och mycket, mycket vatten. Med våra professionella bevattningstips kan du förbereda dig optimalt inför kommande säsong. Även under långa torrperioder lider skörden ingen skada.

Mobil bevattning i byggnader med Transportvagn Aqua

Högkvalitativa bevattningssystem av glasfiberförstärkt plast

Praktiska bevattningssystem i glasfiberförstärkt plast

Ogräsbekämpning med hett vatten. Kemifritt och effektivt.

Polypropen och glasfiberförstärkt plast – en jämförelse

Mobilt utrymmesunder: Bevattning på smala tlilfartsvägar

[Translate to Schwedisch:] Ladungssicherung

Lastsäkring: Vem är ansvarig?

Skvalpskott för behållare gör mycket nytta.

I vår webbutik hittar du bevattningssystem, hjälpmedel och tillbehör för bevattning av parker, grönområden och på kyrkogårdar. Här finns allt från den mobila vattentanken Aqua-Caddy till bevattningssystem för stora parkanläggningar.


Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du kvalitet och service som alltid är anpassad  till dina behov – oavsett hur länge sommaren varar. 

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Mobila bevattningssystem är lämpliga för professionell bevattning av större grönområden och parker.

Medelstora system används i trädgårdar och för skötsel och underhåll av kommunala grönområden och för fasadrengöring. Alla enheter är komplett monterade med motorpumpar och svängbara slangvindor. Det finns bevattningssystem med tankar i glasfiberförstärkt plats som rymmer upp till 6000 liter.