FÖR KOMMUNERNAOptimalt utrustad för alla vädersituationer.Läs mer

Genomtänkta produkter och förvaringsbehållare för din kommun.

 

Vår, sommar, höst och vinter – på teknik- och fritidsfövaltningen har man fullt upp att göra året runt. Hjälp dem att hålla rent och snyggt på gator och vägar och bidra till en säkrare trafikmiljö med CEMO.


Våra väl genomtänkta produkter, förvaringsbehållare och bevattningssystem underlättar varje arbetsmoment för dig och dina medarbetare. Med CEMO hålls allt välskött och säkert, oavsett om det gäller grönområden, gator, kyrkogårdar eller parker. 


Hur kan vi hjälpa dig? 

Sandlådor: En CEMO-klassiker

Sandlådor från CEMO har i många år format bilden av tyska städer och dess omgivningar.De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor. I gatusandlådorna skyddas strösanden på ett säkert sätt från väder och fukt året om. Om det behövs kan sanden användas för vinterunderhåll.De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor. Stadsborna själva kan också ta grus och sand ur offentliga sandlådor för att sanda trottoarer och gator och på så sätt bekämpa halkrisken. Med sandlådorna från CEMO kan vintern komma med mycket is och snö.

Mobil, robust och behändig. Go-Box för vinterbruk

Hållbart, billigt och resursbesparande. Fördelarna med glasfiberförstärkt plast

[Translate to Schwedisch:] CEMO Streugutbehälter Plus3

Sandlåda Plus 3: En klassiker med nya funktioner

Högkvalitativa bevattningssystem av glasfiberförstärkt plast

Praktiska bevattningssystem i glasfiberförstärkt plast

Ogräsbekämpning med hett vatten. Kemifritt och effektivt.

I vår webbutik hittar du verktyg, hjälpmedel och tillbehör för alla typer av arbete utomhus – från små sandlådor för vinterunderhållet till bevattningssystem för större parker.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO satsar du på kvalitet och en service som alltid är anpassad till dina behov – oavsett hur mycket det snöar. 

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film