Byggbranschen Var mer ekonomisk och flexibelLäs mer

Tankstationer, bevattningssystem och tillbehör för byggbranschen.

 

Spara tid, pengar och energi CEMO har de rätta lösningarna för dig. Utnyttja fördelarna med smarta funktioner, som underlättar arbetet på byggarbetsplatsen och i  samband med anläggningsarbeten.
Läs här om allt vi har gjort för dig under de senaste sextio åren. 


Våra bevattningssystem förser dig med allt vatten du behöver på byggarbetsplatsen. Med en stationär eller mobil tankstation är du alltid flexibel. Våra tillbehör har dessutom tagits fram speciellt för de tuffa kraven på en byggarbetsplats.


Läs mer här, så får du se. 

Tankstationer för diesel från CEMO

För dieselfordon har vi stationära och mobila tankanläggningar, som har utvecklats exakt för dina behov. Tankanläggningarna består vanligtvis av flera komponenter som du kan kombinera individuellt. Oavsett vilken utrustning och vilket tillbehör du väljer från CEMO kan du alltid lita på att du får maximal kvalitet, bästa resultat och sextio års erfarenhet.Vatten är allt.

Fem överlägsna fördelar med 2-i-1 tankanläggningar från CEMO

Spara tid och dra nyttja av andra fördelar med en egen tankaläggning

Fyra överlägsna fördelar med bränslesystem från CEMO

Tankstationer för AdBlue® från CEMO

Tankanläggningar för smörjmedel

En CEMbox med många fördelar

I vår webbutik hittar du allt från mobila AdBlue®-tankstationer till robusta CEMOboxar. Här finns tankstationer, bevattningssystem och tillbehör som gör att det dagliga arbete  på byggarbetsplatsen blir effektivare. 

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Väljer du produkter från CEMO kan du alltid räkna med kvalitet och en service som  är anpassad efter dina behov – oavsett hur brådskande det är.

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln