Byggbranschen Var mer ekonomisk och flexibelLäs mer

Tankstationer, bevattningssystem och tillbehör för byggbranschen.

 

Spara tid, pengar och energi CEMO har de rätta lösningarna för dig. Utnyttja fördelarna med smarta funktioner, som underlättar arbetet på byggarbetsplatsen och i  samband med anläggningsarbeten.
Läs här om allt vi har gjort för dig under de senaste sextio åren. 


Våra bevattningssystem förser dig med allt vatten du behöver på byggarbetsplatsen. Med en stationär eller mobil tankstation är du alltid flexibel. Våra tillbehör har dessutom tagits fram speciellt för de tuffa kraven på en byggarbetsplats.


Läs mer här, så får du se. 

Fyra överlägsna fördelar med bränslesystem från CEMO

CEMO erbjuder individuella lösningar för alla behov och all slags tankning, oavsett om det gäller diesel och AdBlue®, bensin och smörjmedel eller en kombination av diesel och AdBlue®. Våra tanksystem är tillverkade av hållbar, högkvalitativ och praktisk glasfiberplast, polyeten eller stålplåt – med eller utan ADR-godkännande för transport av farligt gods.

Vi skiljer i huvudsak mellan mobila och stationära tankningslösningar. Båda lösningarna innebär flexibel, tidsoberoende och ren tankning av alla typer av fordon. Vilken lösning som passar dig beror på dina behov och önskat applikationsområde. Fyra överlägsna fördelar med vårt breda utbud, väl värda att beakta:

Tankstationer för AdBlue® från CEMO

Spara tid och dra nyttja av andra fördelar med en egen tankaläggning

Tankstationer för diesel från CEMO

Tankanläggningar för smörjmedel

En CEMbox med många fördelar

Fem överlägsna fördelar med 2-i-1 tankanläggningar från CEMO

I vår webbutik hittar du allt från mobila AdBlue®-tankstationer till robusta CEMOboxar. Här finns tankstationer, bevattningssystem och tillbehör som gör att det dagliga arbete  på byggarbetsplatsen blir effektivare. 

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Väljer du produkter från CEMO kan du alltid räkna med kvalitet och en service som  är anpassad efter dina behov – oavsett hur brådskande det är.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film