Tankning

Tankstationer för AdBlue® från CEMO

AdBlue® krävs i dieseldrivna lastbilar från Euro 4 med SCR-teknik. AdBlue® består till 32,5 % av urea och till 67,5 % av avjoniserat vatten. I denna sammansättning minskar AdBlue® utsläppen av kväveoxid. Alla delar som kommer i kontakt med vätskan måste vara tillverkade i rostfritt stål eller godkänd plast. EMO erbjuder olika alternativ för egen tankning med den giftfria och luktfria lösningen. Stationärt eller mobiltTankstationer med AdBlue® – vi har den rätta lösningen för dina behov.

Till webbutiken

Stationär tankstation för AdBlue®

 

Den moderna CUBE-serien har tagits fram speciellt som ett komplett system för bekvämare och effektivare arbete. CUBE PE-tank för AdBlue® i polyeten har en 5000 liters tank plus ett integrerat spillskydd. Allt är överskådligt monterat, klart för anslutning och kan, beroende på utförande, användas både inom- och utomhus.

Utnyttja det extra stora utrymmet med fällbart lock och många tillbehör.

 

CUBE för AdBlue® finns även med en 1 500 eller 2 500 liters tank. Även här är spillskyddet inbyggt. Välj något av våra stationära tanksystem för både inom- och utomhusbruk och utnyttja de olika modeller och utrustningsalternativ som CEMO erbjuder – även för kalla vinter-en. Våra experterstår till tjänstmed personlig rådgivning, oavsett krav och önskemål.

 

Mobil tankstation för AdBlue®

 

Transporttanken CEMO Trolley PRO Car är svaret på efterfrågan på dieselfordon med miljövänlig AdBlue® för båda bilverkstäder och fordonsparker. Den snygga vagnen i polyeten har ett inbyggt skalvpskott, bär- och körhandtag samt extra stora hjul, som är gjorda för att klara trappor. Du kan välj mellan tanken för 60 eller 100 liter, allt efter behovet, och fyll på AdBlue® när som helst och överallt.

 

BLUE-MOBIL EASY är den praktiska lösningen för tankning av fordon på byggarbetsplatsen, i öppen terräng eller på åkern. Du kan fylla på dina fordon snabbt och enkelt med AdBlue® tack vare bandstyrning för transportsäkring, integrerade gaffeltrucksfickor och bärhandtag samt dränkbar pump, tappslang och automatiskt pistolmunstycke. BLUE-MOBIL EASY transporttank finns i storlekarna 125 till 980 liter - som tillval även med laddningsbart LiFePo4-batteri och laddningsenhet.

 

BLUETROLL Car PRO 200 l med sugrör och AF2-koppling gör det möjligt att tanka personbilar bekvämt med AdBlue®. Det automatiska pistolmunstycket är justerbart och det finns också en 12 V elpump, en flödesmätare och ett litiumbatteri med laddningsenhet.

 

Vi tillhandahåller pumpsystem för AdBlue® i olika utföranden för mobil tankning: I vårt varierande sortiment hittar du det perfekta pumpsystemet till ditt tanksystem, oavsett om det gäller manuella eller automatiska pistolmunstycken eller högkvalitativa membranpumpar.

Material och hållbarhet från CEMO

När vi talar om resurser och råvaror behandlar vi också alltid temat hållbar utveckling.

Polyeten och glasfiberförstärkt plast innehåller plaster som gör att våra tanksystem får önskade funktioner såsom hållbarhet och motstånd. Som familjeföretag är vi medvetna om vårt ansvar gentemot miljön och framtida generationer. Därför agerar vi med stor respekt för vår medmänniskor när det gäller produktion och bearbetning av våra produkter. Se själv.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.