VinterunderhållRobust utrustning för alla väderleksförhållanden

Robusta maskiner och tillbehör för vinterunderhåll för lantbruk.

 

Med sandbehållare, sandspridare och snöskovlar från CEMO är du optimalt rustad under vinterhalvåret. Kombinera våra modulära hjälpredskap efter behov och aktuella platsförhållanden – specialgjorda för den kalla årstiden.

 

CEMO erbjuder flexibla lösningar som matchar dina behov exakt samtidigt som de underlättar arbetet för dig. Med praktiska tillbehör och massor av extrafunktioner blir arbetet definitivt behagligare under kalla vinterdagar.

 

Se själv.

Sandlådor: En CEMO-klassiker

Sandlådor från CEMO har i många år format bilden av tyska städer och dess omgivningar.De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor. I gatusandlådorna skyddas strösanden på ett säkert sätt från väder och fukt året om. Om det behövs kan sanden användas för vinterunderhåll.De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor. Stadsborna själva kan också ta grus och sand ur offentliga sandlådor för att sanda trottoarer och gator och på så sätt bekämpa halkrisken. Med sandlådorna från CEMO kan vintern komma med mycket is och snö.

Sandspridare för gator, vägar och torg

[Translate to Schwedisch:] CEMO GFK Schneeschaufel und Streugutbehälter

Snöskyfflar och snöplogar

[Translate to Schwedisch:] Steugutbehälter, Streuwagen, GFK-Schaufel

Snöskyffel, sandlåda och sandspridare

I vår webbutik hittar du arbetsredskap, hjälpmedel och tillbehör som underlättar allt arbete med snö och is – från korrosionsbeständiga skyfflar till sandspridare för större områden.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO satsar du på kvalitet och en service som alltid är anpassad till dina behov – oavsett hur mycket det snöar.

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln