VinterunderhållRobust utrustning för alla väderleksförhållanden

Robusta maskiner och tillbehör för vinterunderhåll för lantbruk.

 

Med sandbehållare, sandspridare och snöskovlar från CEMO är du optimalt rustad under vinterhalvåret. Kombinera våra modulära hjälpredskap efter behov och aktuella platsförhållanden – specialgjorda för den kalla årstiden.

 

CEMO erbjuder flexibla lösningar som matchar dina behov exakt samtidigt som de underlättar arbetet för dig. Med praktiska tillbehör och massor av extrafunktioner blir arbetet definitivt behagligare under kalla vinterdagar.

 

Se själv.

[Translate to Schwedisch:] Steugutbehälter, Streuwagen, GFK-Schaufel

Snöskyffel, sandlåda och sandspridare

Den första snön brukar komma när man minst anar det, oavsett om det blir en lång, kort, mild eller extrem vinter. Då är det bäst att i god tid vidta försiktighetsåtgärder så att man alltid har proffsredskapen för vinterunderhållet till hands. När årstiderna inte längre följer de vanliga temperaturprognoserna kan du lita på CEMO och på vår trio för vinterunderhåll. Dessutom underlättar smarta tilläggsfunktioner snöröjningen för dig. Snabbt jobbat betyder också att du kommer snabbare in i värmen eller att ett välförtjänt slut på arbetsdagen närmare sig.

[Translate to Schwedisch:] CEMO GFK Schneeschaufel und Streugutbehälter

Snöskyfflar och snöplogar

Sandspridare för gator, vägar och torg

Sandlådor: En CEMO-klassiker

I vår webbutik hittar du arbetsredskap, hjälpmedel och tillbehör som underlättar allt arbete med snö och is – från korrosionsbeständiga skyfflar till sandspridare för större områden.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO satsar du på kvalitet och en service som alltid är anpassad till dina behov – oavsett hur mycket det snöar.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film