BevattningssystemVattna efter behov. Hela året.

Produktiva bevattningssystem för lantbruk.

 

Perioder av torka och nyckfulla årstider gör att dagens bevattningssystemen måste prestera mer än tidigare. Med skräddarsydda bevattningssystem underlättar du arbetet för dig och får en skörd som ger hög avkastning – år efter år.


CEMO erbjuder flexibla lösningar, framtagna exakt efter lantbrukets krav . Med våra praktiska tillbehör och massor av extrafunktioner är det lätt att hålla alla grönområden fina, samtidigt som du sparar pengar.


Se själv. 

[Translate to Schwedisch:] Ladungssicherung

Lastsäkring: Vem är ansvarig?

Enligt centralorganisationen för de tyska försäkringsbolagens branschorganisationer, Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft (GDV), orsakar dåligt säkrad last i Tyskland årligen skador på upp till 300 miljoner euro. Då är hälsokonsekvenserna för trafikanterna eller fordons- och miljöskadorna fortfarande inte inräknade. 25 procent av alla trafikolyckor i tung godstrafik beror på otillräcklig säkring av lasten.

I en trafikkontroll gäller böter, och i Tyskland även prickar i belastningsregistret, om man inte har säkrat lasten på rätt sätt. Om det inträffar en allvarlig olycka kan speditören eller ägaren av nyttofordonet dömas till fängelse.

Skvalpskott för behållare gör mycket nytta.

Högkvalitativa bevattningssystem av glasfiberförstärkt plast

Praktiska bevattningssystem i glasfiberförstärkt plast

Mobilt utrymmesunder: Bevattning på smala tlilfartsvägar

Polypropen och glasfiberförstärkt plast – en jämförelse

I vår webbutik hittar du bevattningssystem och tillbehör som underlättar det dagliga arbetet på fälten och åkrarna – från mobila Aqua-Caddy till bevattningssystem för stora åkerarealer.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du god kvalitet och en service som alltid är anpassad till dina behov  – oavsett hur länge sommaren varar.

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Mobila bevattningssystem är lämpliga för professionell bevattning av större ytor och parker.

Medelstora system används i trädgårdar och för skötsel och underhåll av kommunala grönområden och för fasadrengöring. Alla enheter är komplett monterade med motorpumpar och svängbara slangvindor. Det finns bevattningssystem med tunnor i glasfiberförstärkt plats som rymmer upp till 6000 liter.