BevattningssystemVattna efter behov. Hela året.

Produktiva bevattningssystem för lantbruk.

 

Perioder av torka och nyckfulla årstider gör att dagens bevattningssystemen måste prestera mer än tidigare. Med skräddarsydda bevattningssystem underlättar du arbetet för dig och får en skörd som ger hög avkastning – år efter år.


CEMO erbjuder flexibla lösningar, framtagna exakt efter lantbrukets krav . Med våra praktiska tillbehör och massor av extrafunktioner är det lätt att hålla alla grönområden fina, samtidigt som du sparar pengar.


Se själv. 

Skvalpskott för behållare gör mycket nytta.

Den som är van att transportera vätskor känner till problemen med sådant gods. Vätskor och farligt gods kommer ganska snabbt i gungning av centrifugalkraften i samband med start, kurvtagning och bromsning. Ju större vätskemängd och ju snabbare fordon, desto större är den kraftpotential som verkar på transportmedlet.

Om det gungar för mycket fram och tillbaka kan det ha en negativ inverkan på hur fordonet håller sig på vägen. I värsta fall kan fordonet till och med välta. Skvalpskott förhindrar detta problem. Genom att dela upp transporttanken i flera rum minskas vätskerörelsen i tanken. Resultatet blir mindre gungning och mindre risk för olyckor.

[Translate to Schwedisch:] Ladungssicherung

Lastsäkring: Vem är ansvarig?

Polypropen och glasfiberförstärkt plast – en jämförelse

Mobilt utrymmesunder: Bevattning på smala tlilfartsvägar

Praktiska bevattningssystem i glasfiberförstärkt plast

Högkvalitativa bevattningssystem av glasfiberförstärkt plast

I vår webbutik hittar du bevattningssystem och tillbehör som underlättar det dagliga arbetet på fälten och åkrarna – från mobila Aqua-Caddy till bevattningssystem för stora åkerarealer.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du god kvalitet och en service som alltid är anpassad till dina behov  – oavsett hur länge sommaren varar.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Mobila bevattningssystem är lämpliga för professionell bevattning av större ytor och parker.

Medelstora system används i trädgårdar och för skötsel och underhåll av kommunala grönområden och för fasadrengöring. Alla enheter är komplett monterade med motorpumpar och svängbara slangvindor. Det finns bevattningssystem med tunnor i glasfiberförstärkt plats som rymmer upp till 6000 liter.