VinterunderhållRobust utrustning för alla väderleksförhållanden

Kraftfulla arbetsredskap och tillbehör för vinterunderhållet.

 

Sandlådor, sandspridare och snöskovlar från CEMO är oumbärliga redskap under den kalla årstiden. Våra praktiska hjälpmedel kan du kombinera beroende  på tillämpningsområde och behoven i din kommun. 
 

CEMO erbjuder flexibla lösningar som exakt matchar dina behov och samtidigt underlättar arbetet för dig. Med praktiska tillbehör och en rad extrafunktioner  blir vintern genast mycket trevligare. 

 

Se själv. 

Sandlådor: En CEMO-klassiker

Sandlådor från CEMO har i många år format bilden av tyska städer och dess omgivningar.De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor. I gatusandlådorna skyddas strösanden på ett säkert sätt från väder och fukt året om. Om det behövs kan sanden användas för vinterunderhåll.De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor. Stadsborna själva kan också ta grus och sand ur offentliga sandlådor för att sanda trottoarer och gator och på så sätt bekämpa halkrisken. Med sandlådorna från CEMO kan vintern komma med mycket is och snö.

[Translate to Schwedisch:] CEMO Streuwagen

Sandspridare för gator, vägar och torg

[Translate to Schwedisch:] CEMO GFK Schneeschaufel und Streugutbehälter

Snöskyfflar och snöplogar

Mobil, robust och behändig. Go-Box för vinterbruk

[Translate to Schwedisch:] Steugutbehälter, Streuwagen, GFK-Schaufel

Snöskyffel, sandlåda och sandspridare

[Translate to Schwedisch:] CEMO Streugutbehälter Plus3

Sandlåda Plus 3: En klassiker med nya funktioner

Snöplogar och sandspridare. 5 proffstips för vinterunderhållet

Hållbart, billigt och resursbesparande. Fördelarna med glasfiberförstärkt plast

I vår webbutik hittar du produkter, verktyg och tillbehör som underlättar allt slags arbete med snö och is  från den korrosionsbeständiga skyffeln till sandspridaren för stora parkeringsplatser

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du kvalitet och service som alltid är anpassad till dina behov – oavsett hur kallt det är. 

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Perfekt utrustad för vintern. Med professionella produkter för vinterunderhåll från CEMO

Så fort den första snön har fallit eller underkylt regn blir till en fara för bilister och fotgängare krävs ett effektivt vinterunderhåll av våra vägar. Att arbeta i snöfall och på isgator innebär en särskild utmaning, men med professionella och praktiska produkter kan det tunga arbetet underlättas avsevärt.

CEMO tillhandahåller därför ett brett sortiment av behållare för sand, grus och salt, spridarvagnar och skyfflar som är både tåliga och funktionella och som inte bara gör att man kan arbeta effektivare, utan även skyddar människan och miljön.  

 

Praktiska produkter för snö och is

 

Hos CEMO hittar du många praktiska produkter för professionellt vinterunderhåll. Våra behållare för sand, grus och salt finns i olika storlekar och skyddar innehållet väl även under extrema förhållanden, inte minst tack vare vandaliseringssäkra lock. Detsamma gäller för våra spridarvagnar som måste kunna stå emot påfrestningar vid kontakt med aggressiva ämnen. CEMO:s produkter för vinterunderhåll är lämpliga för all användning i snö och halka, oavsett om det gäller små eller stora ytor.

Fördelarna med våra produkter för vinterunderhåll:

  • Hög säkerhet tack vare kvalitetsmaterial
  • Mindre ansträngande arbete tack vare intelligent produktdesign
  • Lång hållbarhet på alla produkter för vinterunderhåll
  • Stort produktutbud för individuella lösningar

 

Lång hållbarhet även under tuffa förhållanden

 

Våra produkter för vinterunderhåll håller måttet även under tuffa förhållanden och är användbara i många år även när vädret sliter hårt. Förstklassiga material och tillverkning av högsta kvalitet gör att produkterna är säkra, stabila och hållbara. Som standard gäller att våra sandlådor kan användas i tjugo år med en garantitid på tio år.

För oss är det också viktigt att produkterna är praktiska och underlättar arbetet. Du kommer att bli glatt överraskad av de smarta detaljerna som våra sandlådor, spridarvagnar och skyfflar har. Snöskyffeln i glasfibermaterial har till exempel ett ergonomiskt skaft som underlättar arbetet och gör det mindre tröttande.

Satsa på CEMO:s professionella produkter för vinterunderhåll och besegra snö och is även när vädret är tufft.