Vinterunderhåll

Sandspridare för gator, vägar och torg

På vintern används sandspridare för att sprida sand, grus, flis och i vissa fall salt på gator, vägar och torg. Kvalitetsprodukter från CEMO består av slitstarkt rostfritt stål och kompositmaterial i olika utföranden. Spridningshastighet och spridningsbredd kan ställas in individuellt efter yta och behov. Våra sandspridare är utrustade med behållare för variabelt spridningsmaterial och kraftfulla extrafunktioner och har tagits fram speciellt för tuffa vinterförhållanden.

[Translate to Schwedisch:] CEMO Streuwagen

Sandspridare SW 20-C och SW 35-C:
Perfekt för mindre och medelstora ytor

 

Spridaren med kompositram kan fås med en volym på 20 eller 35 liter. Den lämpar sig för stora ytor och parkeringsplatser på privata och kommersiella områden. Båda varianterna har dessutom följande finesser: Behållaren kan fyllas med olika spridningsmaterial (sand, grus eller salt). Tryckstången i rostfritt stål har tre längdinställningar och den justerbara spridningsbreddbegränsaren säkerställer jämn och bred spridning. Med de luftfyllda gummihjulen med vinterprofil kommer du fram överalt även i värsta snöoväder.

Till webbutiken

Sandspridare KS 35-E:
Favoriten på gångvägar

 

Med en exakt inställd spridningsbredd på 60 cm sandar KS 35-E trottoarer och gångvägar snabbt och jämnt utan att lämna några luckor efter sig. Behållaren kan fyllas med flera olika typer av spridningsmaterial som sand, grus, salt, oljebindande medel eller också med utsäde och gödselmedel. Behållaren är tillverkad i korrosionsbeständigt polyeten och rymmer 35 liter. Spridningskvantiteten justeras exakt och kontinuerligt via en excentrisk skiva. Alla delar som kommer i kontakt med strömaterialet är tillverkade av rostfritt stål eller plast. Med tryckstången med justerbar längd och de luftfyllda gummihjulen är spridaren KS 35 maximalt bekväm att arbeta med.

Till webbutiken

Påbyggnadsspridare SA 130 och SA 260:
Tillförlitlig spridare för stora spridningsmängder

 

Med tio spridningssteg klarar påbyggnadsspridaren en arbetsbredd på upp till 5 meter. Båda varianterna kan användas för trepunktspåbyggnad i kategori 0 och 1. Drivning via kraftuttaget ingår i leveransen. Modell SA 130 levereras med en behållarvolym på 130 liter. Den gula behållaren är tillverkad i plast och har ett stabilt fällbart lock. Modell SA 260 rymmer dubbelt så mycket. Basbehållaren är tillverkad i lackad stålplåt. Båda påbyggnadsspridarna är utmärkta för större insatser på breda ytor och långa vägar.

Till webbutiken

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Perfekt utrustad för vintern. Med professionella produkter för vinterunderhåll från CEMO

Så fort den första snön har fallit eller underkylt regn blir till en fara för bilister och fotgängare krävs ett effektivt vinterunderhåll av våra vägar. Att arbeta i snöfall och på isgator innebär en särskild utmaning, men med professionella och praktiska produkter kan det tunga arbetet underlättas avsevärt.

CEMO tillhandahåller därför ett brett sortiment av behållare för sand, grus och salt, spridarvagnar och skyfflar som är både tåliga och funktionella och som inte bara gör att man kan arbeta effektivare, utan även skyddar människan och miljön.  

 

Praktiska produkter för snö och is

 

Hos CEMO hittar du många praktiska produkter för professionellt vinterunderhåll. Våra behållare för sand, grus och salt finns i olika storlekar och skyddar innehållet väl även under extrema förhållanden, inte minst tack vare vandaliseringssäkra lock. Detsamma gäller för våra spridarvagnar som måste kunna stå emot påfrestningar vid kontakt med aggressiva ämnen. CEMO:s produkter för vinterunderhåll är lämpliga för all användning i snö och halka, oavsett om det gäller små eller stora ytor.

Fördelarna med våra produkter för vinterunderhåll:

  • Hög säkerhet tack vare kvalitetsmaterial
  • Mindre ansträngande arbete tack vare intelligent produktdesign
  • Lång hållbarhet på alla produkter för vinterunderhåll
  • Stort produktutbud för individuella lösningar

 

Lång hållbarhet även under tuffa förhållanden

 

Våra produkter för vinterunderhåll håller måttet även under tuffa förhållanden och är användbara i många år även när vädret sliter hårt. Förstklassiga material och tillverkning av högsta kvalitet gör att produkterna är säkra, stabila och hållbara. Som standard gäller att våra sandlådor kan användas i tjugo år med en garantitid på tio år.

För oss är det också viktigt att produkterna är praktiska och underlättar arbetet. Du kommer att bli glatt överraskad av de smarta detaljerna som våra sandlådor, spridarvagnar och skyfflar har. Snöskyffeln i glasfibermaterial har till exempel ett ergonomiskt skaft som underlättar arbetet och gör det mindre tröttande.

Satsa på CEMO:s professionella produkter för vinterunderhåll och besegra snö och is även när vädret är tufft.