För förvaring av farligt godsTa det säkra före det osäkra. Med CEMO.

Certifierade hyllsystem, miljöskåp och spillskydd för din verksamhet.

 

Våra familjeföretag har funnits längre än de flesta föreskrifter om säker hantering av farliga ämnen. Därför vet vi mycket väl vad som är viktigt när det gäller förvaring,  transport och daglig användning.


Alla kvalitetsprodukter tillverkas av högkvalitativa och testade material som har visat sin styrka under årtionden. Läs mer om förvaring av farliga ämnen här. Satsa på säkra produkter från CEMO. 


Hur kan vi hjälpa dig?

En man bär en brandskyddslåda för batterisystem från CEMO.

Transportera litiumbatterier säkert med brandskyddslådan för batterisystem

Oavsett om du representerar ett handelsföretag, byggföretag eller en lokal anläggning, se till att litiumbatterier hanteras korrekt och förhindra allvarliga olyckor eller bränder.

Brandskyddslådan för batterier från CEMO har utvecklats speciellt för riskfyllda jobb som hanterar farliga material. Den är fodrad med icke-brandfarliga material och har UN-godkännande för säker transport av litiumbatterier i förpackningsgrupp II.

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier.

[Translate to Schwedisch:] CEMO Auffangwannen

Spillskydd från CEMO klarar mer

Transfervagn för kemikalier från CEMO står i en fabrik

Säker transport av kemikalier med Transportvagn Chem

[Translate to Schwedisch:] Gefahrstoffregal mit Regalwannen

Praktiska och säkra hyllsystem från CEMO

[Translate to Schwedisch:] CEMO Umweltschrank

Säkerhets- och miljöskåp från CEMO

Golvelement: Att tänka på när du ska köpa golvelement

Viktiga föreskrifter och bestämmelser

Eld, brand, hög värme. Detta är risker som är förknippade med litiumbatterier

I vår webbutik hittar du säkerhetsskåp, hyllsystem och tillbehör som underlättar arbetet för dig under transport och förvaring – från spillskydd i stål till säkerhetsskåp för litiumbatterier. 

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO satsar du på kvalitet och en service som alltid är anpassad  till dina behov – oavsett hur känsligt transportgods du har.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Säker förvaring av farligt gods med produkter från CEMO.

Att skydda människan och naturen har alltid varit högsta prioritet för CEMO. Säker förvaring av farliga ämnen som bränsle och smörjmedel är därför målet för vårt arbete. CEMO utvecklar produkter för förvaring av farliga ämnen som uppfyller alla rättsliga krav och där säkerhet kombineras med praktisk nytta och utmärkt hanterbarhet.

Som de pionjärer vi är inom förvaring av farliga ämnen kan du förvänta dig modern förvaringsteknik, högsta kvalitet och utmärkt service av oss. Vi känner till de krav som gäller för de ämnen som skall förvaras och levererar en produkt som är skräddarsydd efter dina behov.

 

Rättsliga krav på förvaring av farliga ämnen

 

Mycket brandfarliga, giftiga, frätande, explosiva och hälsoskadliga ämnen betraktas som farliga ämnen och styrs av rättsliga krav. Eftersom sådana ämnen används på många industriföretag är säker förvaring av farliga ämnen en fråga som gäller för alla branscher.

Lagar, standarder och olycksförebyggande föreskrifter är avsedda att säkerställa att farliga ämnen hanteras på rätt sätt. Beroende på ämne, mängd och riskbedömning krävs olika säkerhetsåtgärder. Separat förvaring av brandfarliga ämnen och användning av förvaringsmetoder som uppfyller lagstadgade föreskrifter och typgodkännanden är också obligatoriska krav. CEMO har varit aktivt på området förvaring av farligt material i flera decennier och är därför expert på tillverkning av säker och lagstadgad lagerteknik.

 

Praktiska produkter för säker förvaring av farliga ämnen

 

Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av olika produkter för säker förvaring av farliga ämnen som uppfyller alla rättsliga krav. CEMO har den rätta lösningen för alla behov, från spillskydd och industrihyllor till tankar, skåp och behållare. Vi har rätt förvaringsteknik för både inom- och utomhusbruk.

Våra produkter av glasfiberplast, polyeten och stål uppfyller alla gällande säkerhetskrav och gör att du kan förvara farliga ämnen på ett utrymmessnålt sätt i enlighet med bestämmelserna. Vi levererar även tillbehör och utbyggnadsenheter som är anpassade till vår förvaringsteknik.

Vårt team svarar på alla frågor du har om förvaring av farliga ämnen och erbjuder omfattande service. När det gäller förvaring av farliga ämnen kan du lita på våra experters kunskap och erfarenhet.