Förvaring av farligt gods

Spillskydd från CEMO klarar mer

Vid förvaring och transport av vattenförorenande och brandfarliga vätskor har spillskydd blivit en oumbärlig faktor. CEMO har spillskydd av olika material i sitt sortiment för aktiv och passiv förvaring. Särskilda krav och föreskrifter gäller beroende på lagerbehållarnas antal, storlek och innehåll.

Med produkter från CEMO får du tillgång till 60 års erfarenhet och spillskydd som gör arbetet säkrare.

Till webbutiken
[Translate to Schwedisch:] CEMO Auffangwannen

Spillskydd av polyeten för kemisk beständighet

 

Vi tillverkar små polyetenbehållare och laboratoriekärl med allmänt tyskt byggnadsgodkännande Z-40.22-548 och Z-40.22-549 av hundra procent återvinningsbar polyeten. För platsbesparande förvaring är våra små behållare och laboratoriekärl staplingsbara och kan användas med eller utan galler.

 

Spillskydd av polyeten för pallar och för fat har hög kemikaliebeständighet. Våra trågsystem är mycket användbara tack vare att de finns i olika storlekar och utföranden. Tråg med last kan till exempel bekvämt och effektivt transporteras med gaffeltruck eller pallbil. Polyeten är en extremt robust robust och hållbar plast.. Spillskydd av polyeten håller i många år.Vatten är allt.

 

Med passande galler kan våra trågsystem förlängas till stora ytskydd i alla storlekar - vid behov med lämplig ramp. Modulsystemet gör att det kan anpassas helt efter dina behov.

 

Spillskydd/uppsamlingskärl av stål för brandfarliga ämnen

 

Spillskydd av stål för förvaring av vattenförorenande och brandfarliga vätskor. På CEMO kan du få galvaniserade eller lackerade stålkärl för upp till tio fat. Med det varierande sortimentet från CEMO hittar du garanterat rätt kvalitetsprodukt för dina behov, oavsett vilken applikation du behöver högkvalitativa och säkra spillskydd av stål till. Vi hjälper dig gärna.

 

Våra spillskydd av stål för IBC är framtagna för förvaring av stora behållare som KTC / IBC, ASF- och ASP-behållare på upp till 1000 liter. Med avtagbara galler och 100 mm markfrigång garanterar de en säker transport. 

 

Med mobila och TÜV-provade spillskydd av stål är du garanterad full säkerhet när du ska förvara farliga ämnen. Varmförzinkade, avtagbara galler, två svängbara och fasta hjul samt ett skjuthandtag för enkel styrning garanterar att den är både bekväm och flexibel. 

 

Oavsett om det är en förvarings- eller påfyllningsstation kan ytskyddssystemen av stål sättas ihop till moduler och efter behov. Varje enskilt element finns i galvaniserat eller lackerat utförande beroende på kraven, med avtagbart galler och en uppsamlingsvolym på mellan 49 och 220 liter. Rätt anslutningselement gör att det är både enkelt och säkert att ställa upp dem. På så sätt kan man få till ytor av olika storlekar.

 

Spillskydd av glasfiberförstärkt plats för mångsidig användning.

 

Spillskydd av glasfiberförstärkt plast kan användas för många olika ändamål, oavsett om det gäller små behållare, fat eller IBC, och erbjuder de bästa förutsättningarna för förvaring av miljöfarliga ämnen. Våra glasfiberförstärkta tråg är både överlägsna med sin höga kemiska beständighet och otroligt praktiska. CEMO har det perfekta spillskyddet i alla vanliga storlekar och utföranden, passande till din applikation.

 

Glasfiberförstärkt plast är till hundra procent korrosionsbeständig. Det innebär att kvalitetstråg av GAP från CEMO kan placeras direkt på golvet. Spillskydd av glasfiberplast har med sin låga vikt och hög hållbarhet visar sig vara extremt praktiska och hållbara vid daglig användning.

De nya spillskydden för pallar från CEMO

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Säker förvaring av farligt gods med produkter från CEMO.

Att skydda människan och naturen har alltid varit högsta prioritet för CEMO. Säker förvaring av farliga ämnen som bränsle och smörjmedel är därför målet för vårt arbete. CEMO utvecklar produkter för förvaring av farliga ämnen som uppfyller alla rättsliga krav och där säkerhet kombineras med praktisk nytta och utmärkt hanterbarhet.

Som de pionjärer vi är inom förvaring av farliga ämnen kan du förvänta dig modern förvaringsteknik, högsta kvalitet och utmärkt service av oss. Vi känner till de krav som gäller för de ämnen som skall förvaras och levererar en produkt som är skräddarsydd efter dina behov.

 

Rättsliga krav på förvaring av farliga ämnen

 

Mycket brandfarliga, giftiga, frätande, explosiva och hälsoskadliga ämnen betraktas som farliga ämnen och styrs av rättsliga krav. Eftersom sådana ämnen används på många industriföretag är säker förvaring av farliga ämnen en fråga som gäller för alla branscher.

Lagar, standarder och olycksförebyggande föreskrifter är avsedda att säkerställa att farliga ämnen hanteras på rätt sätt. Beroende på ämne, mängd och riskbedömning krävs olika säkerhetsåtgärder. Separat förvaring av brandfarliga ämnen och användning av förvaringsmetoder som uppfyller lagstadgade föreskrifter och typgodkännanden är också obligatoriska krav. CEMO har varit aktivt på området förvaring av farligt material i flera decennier och är därför expert på tillverkning av säker och lagstadgad lagerteknik.

 

Praktiska produkter för säker förvaring av farliga ämnen

 

Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av olika produkter för säker förvaring av farliga ämnen som uppfyller alla rättsliga krav. CEMO har den rätta lösningen för alla behov, från spillskydd och industrihyllor till tankar, skåp och behållare. Vi har rätt förvaringsteknik för både inom- och utomhusbruk.

Våra produkter av glasfiberplast, polyeten och stål uppfyller alla gällande säkerhetskrav och gör att du kan förvara farliga ämnen på ett utrymmessnålt sätt i enlighet med bestämmelserna. Vi levererar även tillbehör och utbyggnadsenheter som är anpassade till vår förvaringsteknik.

Vårt team svarar på alla frågor du har om förvaring av farliga ämnen och erbjuder omfattande service. När det gäller förvaring av farliga ämnen kan du lita på våra experters kunskap och erfarenhet.