PumparSäker förvaring. Med CEMO så klart.

Certifierade miljöskåp och spillskydd för gården

 

På 1960-talet hörde vinodlarna i de omkringliggande vinregionerna till våra första kunder. Därför har vi kunnat följa hanteringen av farliga ämnen inom jordbruket redan från allra första början. Och vi har alltid varit kända som tillförlitliga pionjärer och banbrytare.

 

I det egna familjeföretaget tillverkar vi kvalitetsprodukter av högkvalitativa och godkända material som under årtionden har visat sig fungera utmärkt. Läs mer om förvaring av farliga ämnen inom lantbruket. Utnyttja fördelarna med ökad säkerhet med produkter från CEMO.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier.

Litiumbatterier har blivit en del av vår vardag, De döljer sig i en rad olika elektriska apparater, alltifrån mobiltelefoner till elcyklar och sladdlösa skruvmejslar. När du hanterar de innovativa batterierna bör du alltid komma ihåg att litiumbatterier är farligt gods. I extrema fall kan de explodera och orsaka bränder, särskilt under laddningsprocessen. Här förklarar vi varför det är viktigt att använda lämpliga laddningsskåp och varför du aldrig ska ladda litiumbatterier på samma ställe som andra batterier eller brandfarliga material/apparater förvaras.

Säkerhets- och miljöskåp från CEMO

Kemikalier på arbetsplatsen: Fem tips för säker förvaring

Viktiga föreskrifter och bestämmelser

Eld, brand, hög värme. Detta är risker som är förknippade med litiumbatterier

Spillskydd från CEMO klarar mer

I vår webbutik hittar du säkerhetsskåp, hyllsystem och tillbehör som underlättar ditt arbete med farliga ämnen på gården – från spillskydd av polyeten för små kembehållare till miljöskåp för farliga kemikalier.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du kvalitet och service som alltid är anpassad till dina behov – oavsett hur mycket växtskyddsmedel du vill förvara.

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln