VerkstäderRätt tillbehör för alla tillfällen.

Flexibla behållare, lådor och tillbehör för lantbruket.

 

I sextio år har vi alltid legat steget före. Därför kan vi förse dig med  arbetsutrustning som verkligen passar dina behov. Spara tid och värdefull resurser i lantbruket.  Hitta behållare, lådor och tillbehör som gör jobbet enklare för dig.


CEMboxen kan anpassas till dina behov och finns också som smidig tankvagn.  De praktiska rektangulära behållarna underlättar hanteringen och håller i flera år.  Och med stöveltvätten hålls golvet rent. 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Skvalpskott för behållare gör mycket nytta.

Den som är van att transportera vätskor känner till problemen med sådant gods. Vätskor och farligt gods kommer ganska snabbt i gungning av centrifugalkraften i samband med start, kurvtagning och bromsning. Ju större vätskemängd och ju snabbare fordon, desto större är den kraftpotential som verkar på transportmedlet.

Om det gungar för mycket fram och tillbaka kan det ha en negativ inverkan på hur fordonet håller sig på vägen. I värsta fall kan fordonet till och med välta. Skvalpskott förhindrar detta problem. Genom att dela upp transporttanken i flera rum minskas vätskerörelsen i tanken. Resultatet blir mindre gungning och mindre risk för olyckor.

[Translate to Schwedisch:] Ladungssicherung

Lastsäkring: Vem är ansvarig?

En CEMbox med många fördelar

Rektangulära behållare från CEMO

Stöveltvätt från CEMO

I vår webbutik hittar du produkter, hjälpmedel och tillbehör som underlättar arbetet för dig ute på fälten och åkrarna – från korrosionsbeständiga rektangulära behållare till vår miljövänliga stöveltvätt.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du god kvalitet och en service som alltid är anpassad  till dina behov – oavsett väderleken. 

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film