VerkstäderRätt tillbehör för alla tillfällen.

Flexibla behållare, lådor och tillbehör för lantbruket.

 

I sextio år har vi alltid legat steget före. Därför kan vi förse dig med  arbetsutrustning som verkligen passar dina behov. Spara tid och värdefull resurser i lantbruket.  Hitta behållare, lådor och tillbehör som gör jobbet enklare för dig.


CEMboxen kan anpassas till dina behov och finns också som smidig tankvagn.  De praktiska rektangulära behållarna underlättar hanteringen och håller i flera år.  Och med stöveltvätten hålls golvet rent. 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

[Translate to Schwedisch:] Ladungssicherung

Lastsäkring: Vem är ansvarig?

Enligt centralorganisationen för de tyska försäkringsbolagens branschorganisationer, Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft (GDV), orsakar dåligt säkrad last i Tyskland årligen skador på upp till 300 miljoner euro. Då är hälsokonsekvenserna för trafikanterna eller fordons- och miljöskadorna fortfarande inte inräknade. 25 procent av alla trafikolyckor i tung godstrafik beror på otillräcklig säkring av lasten.

I en trafikkontroll gäller böter, och i Tyskland även prickar i belastningsregistret, om man inte har säkrat lasten på rätt sätt. Om det inträffar en allvarlig olycka kan speditören eller ägaren av nyttofordonet dömas till fängelse.

Skvalpskott för behållare gör mycket nytta.

Stöveltvätt från CEMO

Rektangulära behållare från CEMO

En CEMbox med många fördelar

I vår webbutik hittar du produkter, hjälpmedel och tillbehör som underlättar arbetet för dig ute på fälten och åkrarna – från korrosionsbeständiga rektangulära behållare till vår miljövänliga stöveltvätt.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du god kvalitet och en service som alltid är anpassad  till dina behov – oavsett väderleken. 

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln