verkstadRätt tillbehör för alla tillfällen.

Robusta behållare, lådor och tillbehör för byggbranschen.

 

I sextio år har vi alltid legat steget före. Därför kan vi förse dig med  arbetsutrustning som verkligen passar dina behov. På så vis sparar du både tid och resurser på  byggarbetsplatsen. Ta en titt på våra behållare, lådor och tillbehör som underlättar jobbet.


CEMboxen kan anpassas till dina behov och finns också som smidig tankvagn.  De praktiska rektangulära behållarna är extremt stabila och håller i flera år.  Och med stöveltvätten värnar du om miljön. 


Hur kan vi hjälpa dig?

En CEMbox med många fördelar

I CEMboxen ligger dina verktyg i gott förvar. Mellanväggar och insatsfack (tillval) säkerställer att verktyg, smådelar och känslig arbetsutrustning ligger kvar i lådan, säkert och överskådligt. Den robusta konstruktionen i korrosionsbeständig polyeten säkerställer en lastkapacitet på 400 kg och skyddar verktygen i lådan från yttre påverkan och obehörig åtkomst. Den lilla, smarta containern är dessutom full med tekniska finesser som underlättar arbetet i verkstaden.

Rektangulära behållare från CEMO

Stöveltvätt från CEMO

[Translate to Schwedisch:] Ladungssicherung

Lastsäkring: Vem är ansvarig?

Skvalpskott för behållare gör mycket nytta.

I vår webbutik hittar du produkter, hjälpmedel och tillbehör som underlättar arbetet för dig  under hela konstruktions- och utformningsprocessen   – från korrosionsbeständiga rektangulära behållare till den praktiska stöveltvätten.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med produkter från CEMO får du god kvalitet och en service som alltid är anpassad till dina behov  – oavsett hur svår uppgiften är.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film