BevattningssystemVattna efter behov. Hela året.

Produktiva bevattningssystem för byggbranschen.

 

Torrperioder och nyckfulla årstider gör att dagens bevattningssystem måste prestera mer än tidigare. Med skräddarsydda bevattningssystem kan du underlätta arbetet för dig och din personal.


CEMO tillhandahåller flexibla lösningar som har utvecklats exakt för byggbranschens krav och som du kan spara pengar med.


Se själv. 

Praktiska bevattningssystem i glasfiberförstärkt plast

Bevattningssystem avs polyeten har följande fördelar: Polyeten är hållbart och billigt. I våra bevattningssystem av glasfiberförstärkt plast förenas därför kvalitet, funktionalitet och hållbarhet i ett. Välj polyetenbehållare eller bevattningssystem av polyeten som passar exakt dina behov och utrymmen och upptäck fler kvalitetsprodukter från CEMO.

Polypropen och glasfiberförstärkt plast – en jämförelse

Högkvalitativa bevattningssystem av glasfiberförstärkt plast

Skvalpskott för behållare gör mycket nytta.

[Translate to Schwedisch:] Ladungssicherung

Lastsäkring: Vem är ansvarig?

Bevattningssystem för vår, sommar, höst och vinter.

Bevattningssystem används överallt där det grönskar och blommar. Vi ser till att grönområden, trädgårdar och åkrar alltid ser välskötta ut, så att du slipper planera in onödig tid för bevattning. Som en långsiktig lösning tillhandahåller vi därför mobila bevattningssystem. Välj lätt polyeten eller korrosionsbeständig glasfiberförstärkt plast beroende på behov och plats. Nyttja vår kompetens. Vi lyssnar och ger dig nya idéer om hur du kan utveckla dina grönområden. Med CEMO får du god kvalitet och en service som alltid är anpassad till dina behov – oavsett hur länge sommaren varar.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Mobila bevattningssystem är lämpliga för professionell bevattning av större ytor och parker.

Medelstora system används i trädgårdar och för skötsel och underhåll av kommunala grönområden och för fasadrengöring. Alla enheter är komplett monterade med motorpumpar och svängbara slangvindor. Det finns bevattningssystem med tunnor i glasfiberförstärkt plats som rymmer upp till 6000 liter.