TankstationerTanka efter behov. Var du än befinner dig.

Mobila och stationära tankstationer för byggbranschen.

 

Vi har tanksystemet som håller dina maskiner igång, oavsett om du letar efter ett dieseltanksystem,  en tankstation för AdBlue®, bensinstation, tappstation eller tanksystem för smörjmedel. Att satsa på en  tankstation från CEMO betyder dessutom maximal flexibilitet och lönsamhet.


Vi erbjuder skräddarsydda tanksystem för olika typer av bränsle, exakt anpassade till dina behov. Läs mer om våra lösningar för byggbranschen. I över sextio år har vi tagit oss an våra kunders utmaningar.


Hur kan vi hjälpa dig?

CEMO Tankstationer för AdBlue®

Tankstationer för AdBlue® från CEMO

AdBlue® krävs i dieseldrivna lastbilar från Euro 4 med SCR-teknik. AdBlue® består till 32,5 % av urea och till 67,5 % av avjoniserat vatten. I denna sammansättning minskar AdBlue® utsläppen av kväveoxid. Alla delar som kommer i kontakt med vätskan måste vara tillverkade i rostfritt stål eller godkänd plast. EMO erbjuder olika alternativ för egen tankning med den giftfria och luktfria lösningen. Stationärt eller mobiltTankstationer med AdBlue® – vi har den rätta lösningen för dina behov.

Transportvagnar för olja och AdBlue från CEMO

Praktiska transportvagnar för olja och AdBlue®

CEMO tankstationer för diesel

Tankstationer för diesel från CEMO

2-i-1 tankanläggningar

Fem överlägsna fördelar med 2-i-1 tankanläggningar från CEMO

CEMO tankstationer för bensin

Tankstationer för bensin från CEMO

CEMO Tankanläggningar för smörjmedel

Tankanläggningar för smörjmedel

CEMO Bränslestationer

Bränslestationer från CEMO

Spara tid och dra nyttja av andra fördelar med en egen tankaläggning

Vattenhushållningslagen

Vattenhushållningslagen

Med CEMO som leverantör kan du alltid känna dig trygg och bekväm – oavsett om du är i behov av smidiga  dieselvagnar eller tappstationer för korrekt tankning. Besök vår webbutik. Där kan du i lugn och ro studera hela vårt utbud av tanksystem för diesel, bensin eller AdBlue®.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Med hög kompetens och snabb service hjälper vi dig under alla arbetsmoment – oavsett var byggplatsen befinner sig.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.