Tankning

Tankstationer för diesel från CEMO

För dieselfordon har vi stationära och mobila tankanläggningar, som har utvecklats exakt för dina behov. Tankanläggningarna består vanligtvis av flera komponenter som du kan kombinera individuellt. Oavsett vilken utrustning och vilket tillbehör du väljer från CEMO kan du alltid lita på att du får maximal kvalitet, bästa resultat och sextio års erfarenhet.Vatten är allt.

Till webbutiken
CEMO tankstationer för diesel

Stationära dieseltankanläggningar

 

CUBE-serien är den första generationen stationära tankanläggningar som endast består av en komponent. Med det smarta totalsystemet för 1 000 till 15 000 liter plus ett integrerat spillskydd har allt sin bestämda plats utan att du behöver störas av något under tankningen. Välj CUBE Outdoor, Premium Plus eller Premium Plus SIM – beroende på vad du har för behov.

 

GT-tanken för dieselbränsle från CEMO är tillverkad av 100 procent korrosionsbeständig glasfiberplast och godkänd utan extra spillskydd, oavsett om du tankar inom- eller utomhus. 

 

DWT-tanken för dieselbränsle och säkerhetspaketet för utomhusbruk gör det säkrare att tanka utomhus. Glasfibertanken med dubbla väggar kräver inget spillskydd ens i vattenskyddsområden. Med den något genomskinliga behållarväggen har du alltid koll på påfyllningsnivån – även lämpad för biodiesel.

 

För större mängder lämpar sig våra tankanläggningar i stål ovan jord med en kapacitet på 4 000 till 30 000 liter. Ståltankarna är utrustade med en robust dubbelvägg och erbjuder därför hög säkerhet. 10 års garanti mot rostning ingår i CEMO-garantin.

 

För underjordisk förvaring av dieselbränsle och eldningsolja tillhandahåller vi CEMO:s säkerhetstank. Den har en kapacitet på 3000 till 10 000 liter, en robust dubbelvägg och en glasfiberkapsling. Det höj- och sänkbara anslutningsschaktet kan beträdas. Vi står gärna till tjänst med personlig rådgivning vad gäller våra stationära tankanläggningar

 

Mobila dieseltankanläggningar

 

Med CEMO:s dieselvagn kan du tanka säkrare och bekvämare på vägarna. Den är godkänd för transport för direktförbrukning enligt ADR 1.1.3.1.c) och rymmer 60 eller 100 liter dieselbränsle. De robusta hjulen, munstyckshållaren och slanghållaren gör att det är en smidig allroundare – både i trappor och terräng.

 

DT MOBIL EASY – namnet säger allt. Godkänd för transport för direktförbrukning enligt ADR 1.1.3.1.c) eller med ADR-godkännande och en tankvolym på 210 till 980 liter. Underlättar all tankning längs vägarna. Ergonomiska bärhandtag, integrerade gaffeltrucksfickor och urtag för spännband är bara några av alla extrafunktionerna.

 

Modell DT MOBIL PRO PE / ST med en tankvolym på 980 liter har ADR-tillstånd som inte är tidsbegränsat. Dieseltanken finns i lackerad stålplåt eller polyeten och kan på begäran fås i versionerna Basic, Premium, Premium Plus och Premium Plus SIM.

 

Tanka dieselbränsle och AdBlue®? DT MOBIL PRO COMBI är optimerad för båda, eftersom den mobila tankstationen har en extra AdBlue®-tank i polyeten. Väljer du någon av modellerna Basic, Premium, Premium Plus och Premium Plus SIM har du alltså alltid 980 (850) liter diesel och 200 (100) liter AdBlue® till hands på arbetsplatsen.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.