TankstationerTanka efter behov. Var du än befinner dig.

Mobila och stationära tankstationer för lantbruk.

 

Vi har tanksystemet som håller dina maskiner igång, oavsett om du letar efter ett dieseltanksystem,  en tankstation för AdBlue®, bensinstation, tappstation eller tanksystem för smörjmedel. Med en tankstation från CEMO får du bättre lönsamhet och ökad flexibilitet.

 

Men inte bara det. Med våra skräddarsydda tankstationer sparar du inte bara kostnader och energi, utan också mycket tid. Läs mer om mobila och stationära tankanläggningar från CEMO – och satsa på sextio års kunskap och erfarenhet. 


Hur kan vi hjälpa dig?
 

Tankstationer för diesel från CEMO

För dieselfordon har vi stationära och mobila tankanläggningar, som har utvecklats exakt för dina behov. Tankanläggningarna består vanligtvis av flera komponenter som du kan kombinera individuellt. Oavsett vilken utrustning och vilket tillbehör du väljer från CEMO kan du alltid lita på att du får maximal kvalitet, bästa resultat och sextio års erfarenhet.Vatten är allt.

Fem överlägsna fördelar med 2-i-1 tankanläggningar från CEMO

Spara tid och dra nyttja av andra fördelar med en egen tankaläggning

Fyra överlägsna fördelar med bränslesystem från CEMO

Tankstationer för AdBlue® från CEMO

Tankstationer för bensin från CEMO

Tankanläggningar för smörjmedel

Bränslestationer från CEMO

[Translate to Schwedisch:] Wasserhaushaltsgesetz

Vattenhushållningslagen

Med en produkt från CEMO väljer du alltid en säker och bekväm lösning oavsett om du bestämmer dig för en transporttank eller en stationär tankanläggning. Se hela vårt utbud av tankanläggningar för diesel, bensin, AdBlue® och smörjmedel i vår webbutik.

 

Har du speciella frågor eller är du i behov av kompetent rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst. Vi erbjuder hög kvalitet och service från början till slut under  hela arbetet - oavsett hur omfattande arbetsområdet är.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.