Bränslepåfyllning

Bränslestationer från CEMO

De föreskriftsmässiga bränslestationerna från CEMO är patenträttsligt skyddade, garanterar säker bränslepåfyllning, oavsett om de används i verkstaden, fabrikshallen eller utomhus. Dessutom kan de uppgraderas med praktiska tillbehör. Användarvänligheten, de tekniska finesserna och de hållbara materialen gör att våra bränslestationer är hållbara och ekonomiska. Tack vare bränslestationernas utformning och funktion skyddas golv, väggar och miljön på ett säkert sätt från kontakt med vattenförorenande bränslen.

Till webbutiken

Tankplatser för korrekt tankning

 

För installation utomhus har vi utvecklat den fällbara bränslestationen som uppfyller alla krav. Läckande bränsle hålls tillbaka på ett tillförlitligt sätt och kan samlas upp bekvämt via uppsamlingskanalen när bränslestationen fälls upp. Tack vare kompakt design, eldriven kättingstalja och halksäker yta kan våra bränslestationer monteras på bara en dag och tas i bruk direkt.

 

Den kompakta bränslestationen med stänkskyddsvägg är transportabel och utgör ett pålitligt stöd under alla mobila insatser. Med en ramp som är tillgänglig från tre sidor och en gångbar och halksäker yta är denna kompakta bränslestation och pålitlig följeslagare på byggarbetsplatser, kampanjturnéer eller ute i terrängen. Standardversionen kan också fås utan stänkskyddsvägg och kollisionsskydd.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.