Tankning

Tankstationer för bensin från CEMO

Våra mobila och stationära tankanläggningar för bensin säkerställer behovsbaserad förvaring och hantering av bensin för inom- och utomhusbruk. Med högkvalitativa, testade material och smarta tillbehör, som bara CEMO tillhandahåller, imponerar vi på kunder över hela världen. Särskilt temat säkerhet har högsta prioritet inom vårt företag. Läs mer om våra säkra tankanläggningar för bensinmotorer – och om CEMO.

Till webbutiken

Mobila tankanläggningar för bensin

 

KS MOBIL med en kapacitet på 400, 600 eller 980 liter har utvecklats för tankning inom- och utomhus. Med en dubbel, explosionstryckstötsäker stålvägg är KS MOBIL överlägsen som stationär och mobil bränsletankanläggning. Tillståndet är inte tidsbegränsat. Allroundaren är också godkänd i vattenskyddsområden och för transport enligt ADR. På förfrågan kan du också få vår KS MOBIL även för bioetanol.

 

Mobila tankningssystem, behållare och vagnar för bensinförsörjning

 

Tanka 5 till 25 liter bensin ute på åkern eller på vägen? Med CEMO är det lätt att arbeta med bensinmotorer För mobil tankning erbjuder vi bränsledunkar i olika storlekar och utföranden: Påfyllningssystemet förhindrar överfyllnad och säkerställer att det inte förekommer något spill. Säkerhetslås mot oönskat öppnande, stapelbara eller med pistolmunstycke? Våra bränsledunkar är en god hjälp i det dagliga arbetet.

 

Bränslevagnen med en kapacitet på 60 eller 95 liter ärgodkänd för transport för direktförbrukning enligt ADR 1.1.3.1.c). Den består av elektriskt ledande, ”högtvärbunden” polyeten och är flamgenomslagssäker. Integrerade bär- och körhandtag, påfyllningsventil och upptappningsslang med kran gör att den är en bekväm följeslagare för allt arbete utomhus och på vägarna.

 

KS MOBIL EASY av robust polyeten är utrustad med en explosionshämmande insats. Integrerade funktioner: hållare för pistolmunstycke, påfyllningsventil, fördjupningar så att vagnen kan fästas med spännband vid transport, ventilation och tryckavlastning. Med mätstickan för nivåavkänning och ADR-tillstånd lämnar KS MOBIL EASY inget övrigt att önska. Välj mellan bensinstation med en 120 liters eller en 190 literstank.

 

KS MOBIL STAHL, tillverkad av 3 mm stålplåt, är explosionstrycksäker, TÜV-testad och godkänd enligt ADR. Handtagen kan även användas som lyftöglor. Den har gaffeltrucksfickor, kan låsas med pumplådan och finns för 90 till 300 liter. Utrustad med elpump, påfyllningsventil och mätsticka är den en säker och praktisk följeslagare för alla krävande jobb utomhus och i terräng.

Separat förvaring och laddning av litiumbatterier

Perfekt skydd med säkra förvarings- och transportsystem från CEMO.

Till artikeln

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.