Tankning

Fyra överlägsna fördelar med bränslesystem från CEMO

CEMO erbjuder individuella lösningar för alla behov och all slags tankning, oavsett om det gäller diesel och AdBlue®, bensin och smörjmedel eller en kombination av diesel och AdBlue®. Våra tanksystem är tillverkade av hållbar, högkvalitativ och praktisk glasfiberplast, polyeten eller stålplåt – med eller utan ADR-godkännande för transport av farligt gods.

Vi skiljer i huvudsak mellan mobila och stationära tankningslösningar. Båda lösningarna innebär flexibel, tidsoberoende och ren tankning av alla typer av fordon. Vilken lösning som passar dig beror på dina behov och önskat applikationsområde. Fyra överlägsna fördelar med vårt breda utbud, väl värda att beakta:

Skräddarsydda lösningar, perfekt utformade för dina behov

 

Du väljer den optimala kapaciteten för dina behov ur vårt sortiment. Våra stationära och mobila tankanläggningar finns i flera storlekar och utföranden. CEMO tillhandahåller alltid optimala lösningar – för dagligt bruk i verkstaden, för tankning direkt på byggarbetsplatsen eller för större tankningsutmaningar.

 

Maximala säkerhetskontroller – även när det gäller kvaliteten

 

Att tanka farliga ämnen kräver särskild försiktighet. CEMO följer naturligtvis alla lagar och föreskrifter vid tillverkning av tanksystem. Dessutom tas särskild hänsyn till de säkerhetsrelevanta aspekterna såsom explosionsskydd, flamskydd och vattenriskklasser. Den höga kvaliteten på våra produkter garanterar också ökad livslängd och hållbarhet och mer tillfredsställelse under det dagliga arbetet.

 

Lätta att uppgradera och anpassa med praktiska tillbehör

 

Våra stationära och mobila tankningslösningar kan uppgraderas eller anpassas med hjälp av smarta tillbehör, allt efter behov och krav. CEMO erbjuder viktiga tillval beroende på produkt och farligt ämne. Moderna tappanläggningar, pumpar och nivåindikatorer garanterar säker påfyllning och omlastning samt exakt tappning och dosering. Halkskyddsmattor garanterar säker transport samtidigt som våra spillskydd skyddar miljön.

 

Professionella tankningslösningar från en enda leverantör

 

CEMO tillhandahåller allt du behöver för tankning, transport och förvaring, antingen det gäller diesel, bensin, AdBlue®, smörjmedel eller motorolja. Behöver du rådgivning? Kontakta oss. Vi står gärna till tjänst med vår kunskap och erfarenhet om stationära och mobila tankningslösningar. Oavsett hur du bestämmer dig kommer du alltid att få kompetenta råd från våra experter.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.