Praktiska transportvagnar för olja och AdBlue®

Där arbete utförs på maskiner eller motorer måste växellåds- och hydrauloljor fyllas på regelbundet.

Och det växande antalet dieselfordon utrustade med urealösningen AdBlueÒställer verkstäder och flottor inför en extra stor utmaning: hur kan Olja eller AdBlueÒ transporteras enkelt, snabbt och säkert till fordonet eller maskinen och sedan fyllas där?

CEMO har utvecklat en flexibel lösning för användning av speciella vätskor i produktionshallar och fordonsflottor.

Transportvagnar för olja och AdBlue från CEMO

Flexibel lösning: Transportvagnar för olja och AdBlue®

Våra mobila transportvagnar rymmer upp till 130 liter olja eller AdBlue®. De rullar på släta ytor och, tack vare manövrerbarheten och de sofistikerade tilläggen, besparar du dina anställda värdefull tid vid tankning och fyllning. Den exakta hanteringen gör också rengöringen enklare.

FÖRDELAR MED TRANSPORTVAGN FÖR OLJA

 • 130-liters behållare i högkvalitativ polyeten
 • Påfyllningspip med integrerad ventilation och avluftning
 • Integrerade handtag
 • Integrerad sump
 • Självsugande elektrisk växelpump med batteri och laddare
 • Med oljedoseringspistol och 2-meters påfyllningsslang

FÖRDELAR MED TRANSPORTVAGN BLUE

 

 • 130-liters behållare i högkvalitativ polyeten
 • Påfyllningspip med integrerad ventilation och avluftning
 • Integrerade handtag
 • Integrerad sump
 • Dränkbar pump för cirka. 25 liter/minutmed batteri och laddare
 • Automatiskt munstycke och 2-meters munstycksslang
Mindre ansträngning och förbrukning

Våra mobila transportvagnar minskar också ansträngning och förbrukning genom att eliminera behovet av att ha ett stort antal små tankbehållare och dunkar.

 

 

Detta gör dem mycket mer hållbara att använda. Och inte bara det: Som partner i Cordless Alliance System (CAS) utrustar vi våra pumpar med uppladdningsbara batterier som kan användas i över 200 maskiner från olika tillverkare.

 

Detta gör varje påfyllning både enkel och tidsbesparande.

Transportvagnar - Made in Germany

Visste du att alla CEMO-transfervagnar tillverkas i Tyskland?Våra transportvagnar är tillverkade av testade material och har en rad praktiska detaljer och robust manövrerbarhet. De visar sig vara icke-utbytbara arbetsredskap i flera år.

 

Vi erbjuder också perfekta lösningar för off-road-användning med våra tanksystem för smörjmedel eller våra utomhus-tankstationer.

 

Var på den säkra sidan när det kommer till dina maskiner och fordon – med CEMO.

 

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.