Tankning

Fem överlägsna fördelar med 2-i-1 tankanläggningar från CEMO

Allt fler dieselbilar utrustas idag med en AdBlue®-tank. Men varför behöver dieselfordon egentligen AdBlue®? Ureaämnena i AdBlue® minskar utsläppen av kväveoxid genom att omvandla kväveoxiden till kväve och vattenånga. På så sätt släpps färre föroreningar ut i luften och atmosfären. Det är bra både för miljön och för föroreningsbalansen.  Eftersom inte alla bensinstationer erbjuder möjligheten att fylla på AdBlue®, blir det snabbt lönsamt med en egen tankanläggning – särskilt om man arbetar på åkrar, ängar och i skogar där det är långt till närmaste bensinstation. CEMO har därför utvecklat COMBI-tankanläggningarna 2-i-1, där du kan fylla på både diesel och AdBlue®.

Till webbutiken
2-i-1 tankanläggningar

Två ämnen, men bara en tankanläggning

 

Du kan tanka diesel eller bara AdBlue® eller båda tillsammans. Med 2-i-1-lösningarna från CEMO har du alltid tillgång till alla varianter som en direkt lösning. På så sätt sparar du även utrymme på firman, på byggarbetsplatsen och ute på fältet.

 

Tanka överallt

 

Bränslemätaren tänds, bränslet börjar ta slut , men det är långt till nästa bensinstation. Då är det bra att ha med sig en egen mobil tankanläggning. Tanka när och var du vill med våra tankanläggningar 2-i-1.

 

Du sparar tid i det dagliga arbetet

 

Att tanka är viktigt, men ibland kan det vara svårt att få med det i den dagliga planeringen. Med en egen tankanläggning slipper du köra en extra vända till bensinstationen. Du tankar direkt på den plats du befinner dig på, när som helst på dygnet. Det betyder att du får mer tid över för det egentliga arbetet. Det låter väl bra?

 

Utrymmessnål transport

 

Den kompakta och kubformade tankanläggningen 2-i-1 möjliggör utrymmesnåla transporter med små lastbilar eller pickup-truckar. Dessutom kan man spänna fast tanken med spännband, vilket ger ökad säkerhet och den sköna känslan av att aldrig vara utan bränsle.

 

Lätthanterliga för tunga dagar

 

Tankanläggningarna 2-i-1 från CEMO har bärhandtag och är formgjutna för att klara gaffellyft. De kan transporteras på ett säkert sätt utan påfrestningar för ryggen. Tack vare inbyggda gasfjädrar kan locket öppnas och stängas enkelt och bekvämt utan extra ansträngning.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar från CEMO

Att för den egna verksamheten kunna tanka oberoende av de etablerade bensinstationerna och på avlägsna platser är både bekvämt och säkert, samtidigt som det innebär många fördelar. Hos CEMO hittar du tankstationer och tankanläggningar som passar dina behov av säker förvaring och bränsletransport. Hos oss hittar du behovsanpassade koncept – från lätthanterliga lösningar för eget bruk till ståltankar för byggindustrin, lant- och skogsbruket.

CEMO är marknadsledande i Tyskland när gäller lagenliga helhetssystem för tankställen för egen verksamhet. Vi tillhandahåller tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32), så att din bränsleförsörjning är tryggad även långt borta från reguljära bensinstationer, med bibehållna höga säkerhetskrav.

 

Tankstationer och tankanläggningar för diesel, bensin och AdBlue® (DEF och ARLA 32)

 

CEMO erbjuder stationära och mobila tankstationer och tankanläggningar för olika sorters bränsle. Våra produkter uppfyller självklart alla lagstadgade krav, oavsett vilken sorts bränsle det handlar om. Faktorer som explosionstålighet, flamsäkerhet och vattenskyddsklasser spelar stor roll vid utformningen av tankstationer och tankanläggningar. Men det är inte bara för diesel och bensin som vi kan presentera passande lösningar. Även för det ureabaserade drivmedlet AdBlue® (DEF och ARLA 32) har vi tankstationer i olika utföranden.

Hos CEMO hittar du handpumpar och automatiska pumpar med olika kapacitet som passar till våra tankstationer och tankanläggningar.

 

Kravanpassad förvaring och enkel hantering med CEMO tankanläggningar

 

Tankstationer och tankanläggningar från CEMO garanterar inte bara en säker och kravanpassad förvaring av bränsle, utan är även överlägsna vad gäller installation och hantering. Du hittar både stationära och mobila varianter i vårt omfattande utbud, liksom tankanläggningar för inom- och utomhusbruk. Praktiska bränslevagnar garanterar dessutom största möjliga flexibilitet.

CEMO erbjuder tankstationer och tankanläggningar i glasfiberförstärkt plast, polyeten eller stål, med eller utan ADR-intyg för transport av farligt gods. Du kan också välja mellan olika storlekar och volymer, precis efter din verksamhet och förutsättningarna på plats.

Prioritera säkerheten för människor och natur genom att välja tankanläggningar och tankstationer från CEMO.