En effektiv trio för vinterunderhållet

Snöskyffel, sandlåda och sandspridare

Den första snön brukar komma när man minst anar det, oavsett om det blir en lång, kort, mild eller extrem vinter. Då är det bäst att i god tid vidta försiktighetsåtgärder så att man alltid har proffsredskapen för vinterunderhållet till hands. När årstiderna inte längre följer de vanliga temperaturprognoserna kan du lita på CEMO och på vår trio för vinterunderhåll. Dessutom underlättar smarta tilläggsfunktioner snöröjningen för dig. Snabbt jobbat betyder också att du kommer snabbare in i värmen eller att ett välförtjänt slut på arbetsdagen närmare sig.

[Translate to Schwedisch:] Steugutbehälter, Streuwagen, GFK-Schaufel
[Translate to Schwedisch:] CEMO Streugutbehälter

Vinterns hjälpreda. Sandlådan

 

I backar, på stora utomhusytor och i långa trappor står det ofta en sandlåda. Där skyddar den spridningsmaterialet mot väder, vind och fukt under årets tolv månader. Om så behövs tas sanden i lådan upp för att användas i vinterunderhållet. De som bor i stan kan också ta grus och sand ur offentliga sandlådor för att sanda eller salta trottoarer och gator och minska risken för olyckor. Sandlådorna från CEMO erbjuder många extra funktioner.

Till webbutiken”

Fördelarna med våra sandlådor

 

 • Sandlådorna från CEMO kan staplas utan lock och sparar på så sätt förvaringsutrymme.
 • Vi erbjuder volymer från 100 till 2200 liter i tre färger och många varianter.
 • Från en volym på 550 liter finns de som tillval med ett lås för säker tillslutning
 • Det stabila locket kan låsas med avtagbara fästband.
 • Lådans kant hindrar smuts och fukt från att tränga in.
 • Tack vare lådans släta innervägg kan man tömma och rengöra den utan att det blir kvar några rester.
 • För lådor med 550 till 700 liters volym finns det ett vandaliseringssäkert lock med extra tjock vägg (tillval).
 • Om golvytan är begränsad finns vår sandlåda "COMPACT” i ett smalare, högre utförande med 130 liters volym.
 • Glasfiberförstärkt plast är ett extremt hållbart material som är formfast, saltbeständigt, temperaturbeständigt, UV-beständigt, korrosionsbeständigt och lätt att reparera.
 • Sandlådor från CEMO håller 20 år och längre. Därför lämnar vi hela 10 års garanti på vår klassiker med brandgult lock.

 

Fördelarna med våra sandlådor Plus3

 

 • Den nya generationen sandlådor från CEMO kan också staplas med locket på och sparar på så sätt plats för annan förvaring.
 • Sandlådan Plus3 kan transporteras med pallbil eller gaffeltruck och sparar värdefull tid under lastning och transport.
 • Locket kan monteras utan verktyg, vilket underlättar hanteringen på plats, och 400 literslådan och uppåt har en stödstång.
[Translate to Schwedisch:] CEMO Streuwagen

Vinterns hjälpreda. Sandspridaren

 

På vintern används sandspridare för att sprida sand, grus eller vinterflis på gator, vägar och torg. Sandspridarna från CEMO består av slitstarkt rostfritt stål och kompositmaterial i olika utföranden. Spridningshastighet och spridningsbredd kan ställas in individuellt efter yta och behov. Sandspridarna från CEMO har utvecklats speciellt för tuffa insatser på vintern. Här kan du läsa mer om alla fördelar i detalj:

Till webbutiken”

Fördelarna med våra spridare

 

 • Våra spridare finns med volymer på 20 till 50 liter för användning både för privat och kommersiella bruk.
 • Beroende påutförande kan olika typer av spridningsmaterial användas, till exempel vägsalt, grus, sand eller oljebindande medel.
 • Sandspridarna levereras i förmonterade enheter med robust växellåda, omrörararm och fällbar stödfot.
 • Mängden material och spridningsbredden kan justeras enkelt.
 • Luftfyllda gummihjul med vinterprofil garanterar full rörlighet och enkel hantering.
 • CEMO-spridarna kan uppgraderas med praktiska tillbehör efter behov.
 • För användning på sommaren erbjuder vi vår spridare SW 20 för spridning av frön och gödselmedel.
[Translate to Schwedisch:] CEMO Schneeschaufel aus GFK

Vinterns hjälpreda. Snöskyfflar

 

Vi tillhandahåller snöskyfflar och snöplogar för alla tuffa utmaningar i vinterrusket. Snöskyfflar i polypropen har tagits fram speciellt för hantering av aggressivt vägsalt. Skyfflar i glasfiberplast passar utmärkt för ergonomisk och effektiv snöskottning. Snöplogar med plogblad av sickat rostfritt stål används för mycket stora snömängder. Upptäck alla fördelarna med vinterredskap från CEMO.

Till webbutiken”

Fördelarna med våra skyfflar

 

 • Våra polypropenskyfflar är gjorda av absolut korrosionsbeständig och brottsäker polypropen. Eftersom de är så praktiska kan de användas av kommuner, i jordbruket och livsmedelsindustrin.
 • Skyfflarna är tillverkade av korrosionsbeständig glasfiberplast av hög kvalitet och har dessutom en kraftig aluminiumkant.Den höga förstärkta sidokanten och det dubbelböjda ergonomiska skaftet av ovalt stålrör med D-format handtag garanterar perfekt kraftöverföring.
 • Snöskyfflar i polypropen och glasfiberförstärkt plast är med sin låga vikt, höga motståndskraft och anti-vidhäftningsyta perfekta snöröjningsredskap när snön vräker ner.
 • Vår snöplog är ett innovativ snöredskap "Made in Germany" och består av en massiv, pulverlackerad stålkonstruktion, ett fjäderdämpat plogblad av sickat rostfritt stål och luftfyllda rullagerhjul med slitbana. Skjutstången är fritt rörlig, bladpositionen justerbar och röjningsvinkeln är lätt att variera. Det gör att du snabbt röjer undan tjocka lager av snö från alla trottoarer och snötäckta områden på nolltid med denna snöplog samtidigt som du skonar ryggen.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Perfekt utrustad för vintern. Med professionella produkter för vinterunderhåll från CEMO

Så fort den första snön har fallit eller underkylt regn blir till en fara för bilister och fotgängare krävs ett effektivt vinterunderhåll av våra vägar. Att arbeta i snöfall och på isgator innebär en särskild utmaning, men med professionella och praktiska produkter kan det tunga arbetet underlättas avsevärt.

CEMO tillhandahåller därför ett brett sortiment av behållare för sand, grus och salt, spridarvagnar och skyfflar som är både tåliga och funktionella och som inte bara gör att man kan arbeta effektivare, utan även skyddar människan och miljön.  

 

Praktiska produkter för snö och is

 

Hos CEMO hittar du många praktiska produkter för professionellt vinterunderhåll. Våra behållare för sand, grus och salt finns i olika storlekar och skyddar innehållet väl även under extrema förhållanden, inte minst tack vare vandaliseringssäkra lock. Detsamma gäller för våra spridarvagnar som måste kunna stå emot påfrestningar vid kontakt med aggressiva ämnen. CEMO:s produkter för vinterunderhåll är lämpliga för all användning i snö och halka, oavsett om det gäller små eller stora ytor.

Fördelarna med våra produkter för vinterunderhåll:

 • Hög säkerhet tack vare kvalitetsmaterial
 • Mindre ansträngande arbete tack vare intelligent produktdesign
 • Lång hållbarhet på alla produkter för vinterunderhåll
 • Stort produktutbud för individuella lösningar

 

Lång hållbarhet även under tuffa förhållanden

 

Våra produkter för vinterunderhåll håller måttet även under tuffa förhållanden och är användbara i många år även när vädret sliter hårt. Förstklassiga material och tillverkning av högsta kvalitet gör att produkterna är säkra, stabila och hållbara. Som standard gäller att våra sandlådor kan användas i tjugo år med en garantitid på tio år.

För oss är det också viktigt att produkterna är praktiska och underlättar arbetet. Du kommer att bli glatt överraskad av de smarta detaljerna som våra sandlådor, spridarvagnar och skyfflar har. Snöskyffeln i glasfibermaterial har till exempel ett ergonomiskt skaft som underlättar arbetet och gör det mindre tröttande.

Satsa på CEMO:s professionella produkter för vinterunderhåll och besegra snö och is även när vädret är tufft.