Vinterunderhåll

Snöskyfflar och snöplogar

Snöskyfflar och snöplogar från CEMO är perfekta redskap för tuffa och extrema vinterdagar. Skyfflar i glasfiberförstärkt plast passar utmärkt för ergonomisk och effektiv snöskottning. Snöskyfflar i polypropen har tagits fram speciellt för hantering av aggressiva salter. Och sist men inte minst, våra snörakor med en raka av sickad rostfri stålplåt hjälper dig att snabbt röja undan mycket stora snömängder. Läs mer om våra tillförlitliga redskap för is och snö.

[Translate to Schwedisch:] CEMO GFK Schneeschaufel und Streugutbehälter

Ergonomiska och hållbara
snöskyfflar i glasfiberförstärkt plast

 

Skyfflarna i glasfiberförstärkt plast är tillverkade av korrosionsbeständig plastfiberkomposit av hög kvalitet och har dessutom en kraftig aluminiumkant. Den höga förstärkta sidokanten och det ergonomiska skaftet av ovalt stålrör med D-format handtag garanterar perfekt kraftöverföring.

Våra snöskyfflar i glasfiberförstärkt plast har en skaftlängd på 161 cm och är extremt robusta. Snöskyfflar i glasfiberförstärkt plast är med sin låga vikt, höga motståndskraft och anti-vidhäftningsyta perfekta snöröjningsredskap när snön vräker ner.

Till webbutiken

Robusta snöskyfflar av polypropen
I fyra storlekar

 

Vi tillhandahåller snöskyfflar av polypropen för olika behov och i fyra utföranden, oavsett vilken storlek du väljer: 31, 36, 98 eller 105 cm. Snöskyfflar av korrosionsbeständig, brottsäker polypropen är perfekta för hantering av vägsalt och andra aggressiva ämnen. Våra skyfflar används av kommuner, inom jordbruket och livsmedelsindustrin. Snöskyfflar av polypropen med låg vikt, hög motståndskraft och anti-vidhäftningsyta har utvecklats speciellt för snöskottning i extrema snöoväder.

Till webbutiken

Ryggvänliga och kraftfulla
snöplogar från CEMO

 

Vår snöplog är ett innovativt snöröjningsredskap "Made in Germany": Det rör sig om en stabil, pulverlackerad stålrörskonstruktion med ett fjäderdämpat plogblad av sickad rostfri stålplåt och luftfyllda, rullagerhjul med slitbana. Skjutstången är fritt rörlig, bladpositionen justerbar och röjningsvinkeln är lätt att variera. Med denna praktiska snöplog röjer du undan tjocka lager av snö från alla trottoarer och snötäckta områden på nolltid samtidigt som du skonar ryggen.

Till webbutiken

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Perfekt utrustad för vintern. Med professionella produkter för vinterunderhåll från CEMO

Så fort den första snön har fallit eller underkylt regn blir till en fara för bilister och fotgängare krävs ett effektivt vinterunderhåll av våra vägar. Att arbeta i snöfall och på isgator innebär en särskild utmaning, men med professionella och praktiska produkter kan det tunga arbetet underlättas avsevärt.

CEMO tillhandahåller därför ett brett sortiment av behållare för sand, grus och salt, spridarvagnar och skyfflar som är både tåliga och funktionella och som inte bara gör att man kan arbeta effektivare, utan även skyddar människan och miljön.  

 

Praktiska produkter för snö och is

 

Hos CEMO hittar du många praktiska produkter för professionellt vinterunderhåll. Våra behållare för sand, grus och salt finns i olika storlekar och skyddar innehållet väl även under extrema förhållanden, inte minst tack vare vandaliseringssäkra lock. Detsamma gäller för våra spridarvagnar som måste kunna stå emot påfrestningar vid kontakt med aggressiva ämnen. CEMO:s produkter för vinterunderhåll är lämpliga för all användning i snö och halka, oavsett om det gäller små eller stora ytor.

Fördelarna med våra produkter för vinterunderhåll:

  • Hög säkerhet tack vare kvalitetsmaterial
  • Mindre ansträngande arbete tack vare intelligent produktdesign
  • Lång hållbarhet på alla produkter för vinterunderhåll
  • Stort produktutbud för individuella lösningar

 

Lång hållbarhet även under tuffa förhållanden

 

Våra produkter för vinterunderhåll håller måttet även under tuffa förhållanden och är användbara i många år även när vädret sliter hårt. Förstklassiga material och tillverkning av högsta kvalitet gör att produkterna är säkra, stabila och hållbara. Som standard gäller att våra sandlådor kan användas i tjugo år med en garantitid på tio år.

För oss är det också viktigt att produkterna är praktiska och underlättar arbetet. Du kommer att bli glatt överraskad av de smarta detaljerna som våra sandlådor, spridarvagnar och skyfflar har. Snöskyffeln i glasfibermaterial har till exempel ett ergonomiskt skaft som underlättar arbetet och gör det mindre tröttande.

Satsa på CEMO:s professionella produkter för vinterunderhåll och besegra snö och is även när vädret är tufft.