Vinterunderhåll

Sandlådor: En CEMO-klassiker

Sandlådor från CEMO har i många år format bilden av tyska städer och dess omgivningar.De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor. I gatusandlådorna skyddas strösanden på ett säkert sätt från väder och fukt året om. Om det behövs kan sanden användas för vinterunderhåll.De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor. Stadsborna själva kan också ta grus och sand ur offentliga sandlådor för att sanda trottoarer och gator och på så sätt bekämpa halkrisken. Med sandlådorna från CEMO kan vintern komma med mycket is och snö.

Lådor för sand och salt i glasfiberplast – med garanti

 

Våra lådor för sand och salt med orange lock är tillverkade av glasfiberförstärkt plast. Utan lock kan de staplas för förvaring och hämtning. På det här sättet sparar du mycket plats i trånga utrymmen. Den formade lådkanten hindrar smuts och fukt från att tränga in. Tack vare lådans släta innervägg kan man tömma och rengöra den utan att det stannar kvar några rester. Glasfiberförstärkt plast är korrosions- och väderbeständigt, vilket gör att våra sandlådor håller i minst 20 år, ibland längre. Med CEMO får du 10 års garanti, oavsett vilken storlek du väljer:De står ofta i backar, på större torg och i långa trappor.

Till webbutiken

Sand- och saltbehållare med vandaliseringssäkert lock

 

Glasfiberförstärkt plast är ett extremt hållbart material som är formfast, saltbeständigt, temperaturbeständigt, UV-beständigt, korrosionsbeständigt och lätt att reparera. För viktiga platser, till exempel i stadskärnan, på järnvägsstationer eller stora utomhusytor rekommenderar vi behållare med vandaliseringssäkert lock. Detta har utvecklats speciellt för att klara extrema förhâllanden – till och med trubbigt våld. Vandaliseringslocket med tjockare väggar finns till behållare med 550 och 700 liters volym i grönt med brandgult lock.

 

Välj den storlek du behöver

550 liter

700 liter

Till webbutiken

Plus3 – ny generation sandlådor

 

På vintern krävs ett effektivt underhåll av vägarna. Snabb och praktisk hantering är då det viktigaste kriteriet. Därför har den nya generationen sandbehållare fått nya tillbehör: Sandlådan Plus3 kan anpassas till transport med pallbil eller gaffeltruck (tillvalsfunktion). Det sparar både tid och kraft. Tack vare lockets stabila och elastiska form kan alla behållare staplas med locket på. Locket kan tas av helt utan verktyg. Behållaren på 400 liter har också en integrerad stödstång. Sandlådan Plus3 finn i grönt eller grått med brandgult lock.

Välj den storlek du behöver

100 liter

200 liter som tillval med avtagbara hållband på locket

400 liter, med integrerad stödstång för locket.

1 100 liter

Till webbutiken

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Perfekt utrustad för vintern. Med professionella produkter för vinterunderhåll från CEMO

Så fort den första snön har fallit eller underkylt regn blir till en fara för bilister och fotgängare krävs ett effektivt vinterunderhåll av våra vägar. Att arbeta i snöfall och på isgator innebär en särskild utmaning, men med professionella och praktiska produkter kan det tunga arbetet underlättas avsevärt.

CEMO tillhandahåller därför ett brett sortiment av behållare för sand, grus och salt, spridarvagnar och skyfflar som är både tåliga och funktionella och som inte bara gör att man kan arbeta effektivare, utan även skyddar människan och miljön.  

 

Praktiska produkter för snö och is

 

Hos CEMO hittar du många praktiska produkter för professionellt vinterunderhåll. Våra behållare för sand, grus och salt finns i olika storlekar och skyddar innehållet väl även under extrema förhållanden, inte minst tack vare vandaliseringssäkra lock. Detsamma gäller för våra spridarvagnar som måste kunna stå emot påfrestningar vid kontakt med aggressiva ämnen. CEMO:s produkter för vinterunderhåll är lämpliga för all användning i snö och halka, oavsett om det gäller små eller stora ytor.

Fördelarna med våra produkter för vinterunderhåll:

  • Hög säkerhet tack vare kvalitetsmaterial
  • Mindre ansträngande arbete tack vare intelligent produktdesign
  • Lång hållbarhet på alla produkter för vinterunderhåll
  • Stort produktutbud för individuella lösningar

 

Lång hållbarhet även under tuffa förhållanden

 

Våra produkter för vinterunderhåll håller måttet även under tuffa förhållanden och är användbara i många år även när vädret sliter hårt. Förstklassiga material och tillverkning av högsta kvalitet gör att produkterna är säkra, stabila och hållbara. Som standard gäller att våra sandlådor kan användas i tjugo år med en garantitid på tio år.

För oss är det också viktigt att produkterna är praktiska och underlättar arbetet. Du kommer att bli glatt överraskad av de smarta detaljerna som våra sandlådor, spridarvagnar och skyfflar har. Snöskyffeln i glasfibermaterial har till exempel ett ergonomiskt skaft som underlättar arbetet och gör det mindre tröttande.

Satsa på CEMO:s professionella produkter för vinterunderhåll och besegra snö och is även när vädret är tufft.