Mobil bevattning i byggnader med Transportvagn Aqua

Oavsett om det är i administrativa områden, på sjukhus, flygplatser eller museer, i stora och vidsträckta byggnadskomplex, så fungerar Transportvagn Aqua utmärkt.

Med sin 130-liters tank och fyra manövrerbara hjul kan den ta sig runt alla hörn, oavsett hur smalt, och revolutionerar även bevattningen av inomhusväxter.

Tung utrustning och irriterande spill är ett minne blott.

Till Webbutiken

Oumbärlig följeslagare: Aqua Transfer Trolley

Transportvagn Aqua rymmer 13 gånger mer än konventionella vattendunkar och dess exakta handhållna duschhuvud och modulära sprutstyrka är verkligen imponerande. Dess hanterbarhet och enorma räckvidd gör den till den nya, icke-utbytbara följeslagaren när det gäller smart vård av inomhusväxter. Stora byggnader, långa korridorer eller stora utrymmen? Transportvagn Aqua löser jobbet.

FÖRDELAR MED TRANSPORTVAGN AQUA

  • Behållare i högkvalitativ genomskinlig polyeten
  • 130-liters kapacitet med nivåskala
  • Integrerade handtag och låg tyngdpunkt
  • Pumpsump med nästan fullständig dränering

 

 

 

 

  • Snabbkoppling med vattenstopp för Gardena-system
  • Självsugande elektrisk pump med batteri och 6 meter spiralslang
  • Bekvämt handhållet duschhuvud med modulära sprutstyrkor
  • Batteridriven pump (CAS-Akku)
Tidsbesparing när du vattnar växter

Transportvagn Aqua besparar dina anställda mycket jobb och värdefull tid när de vattnar växter.

Transportvagnen optimerar effektivt inomhusbevattning och bidrar till välbefinnande för både människor och växter.

 

Visste du att välskötta gröna växter förbättrar inomhus- och arbetsklimatet? Det är nu hög tid att börja fundera på nya växter och ett professionellt bevattningssystem inomhus. Aqua-vagnen med 6 meter spiralslang kan användas för att bevattna alla typer av grönskor.

Bevattning, lagring och transport med CEMO

 

Vill du att allt ska vara grönt och blomma ute också? För mobil bevattning utomhus rekommenderar vi vår 60-liters Aqua Caddy. För stora grönområden är våra mångsidiga PE-bevattningssystem guld värda. Vi har också den perfekta lösningen för din kommun när det gäller lagring av regnvatten eller kemikaliefri ogräsbekämpning med varmt vatten. Du kan lita på CEMO.

Transportvagnarna rymmer upp till 130 liter och är fullständigt mobila . Detta innebär att du inte behöver handskas med besvärlig hantering eller spill, vilket resulterar i ett snabbare utfört jobb. Som partner i Cordless Alliance System (CAS) utrustar vi våra pumpar med uppladdningsbara batterier som kan användas i över 200 maskiner från olika tillverkare. Vagnarna visar sig vara särskilt lämpliga på platser som verkstäder, produktionshallar, fordonsparker, hotell, varuhus eller kliniker.

 

Med CEMO är du alltid på den säkra sidan: våra lösningar, tillverkade i Tyskland, har övertygande högkvalitativa, testade material och tillbehör som gör allt enkelt för dig att använda.

 

Kvalitet som skyddar – både miljön och ditt företag.

DT-Mobil COMBI - Bensin när som helst, var som helst

Bli oberoende med en mobil COMBI-tankstation för diesel och AdBlue®.

Till artikeln

Vi finns alltid här för dig.

Besök CEMO:s nya digitala cinema.

Starta film

Mobila bevattningssystem är lämpliga för professionell bevattning av större grönområden och parker.

Medelstora system används i trädgårdar och för skötsel och underhåll av kommunala grönområden och för fasadrengöring. Alla enheter är komplett monterade med motorpumpar och svängbara slangvindor. Det finns bevattningssystem med tankar i glasfiberförstärkt plats som rymmer upp till 6000 liter.